کد خبر: ۱۰۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳

داوران زن با قدرت به فوتبال ایران برگشتند

مهسا قربانی و انسیه مافی نژاد ، دو داور ایرانی که با حذف از لیست نهایی فیفا برای حضور در جام جهانی زنان در روزهای اخیر خبرساز شده بودند، در هفته دوازدهم لیگ برتر قضاوت حساس ترین دیدار فصل را برعهده داشتند.
داوران زن با قدرت به فوتبال ایران برگشتند

داوران زن با قدرت به فوتبال ایران برگشتند

مخاطب ۲۴، کمتر از یک هفته پیش بود که فیفا در سایت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال، اسامی داوران خانم برای قضاوت در جام جهانی ۲۰۲۳ نیوزلند – استرالیا را اعلام کرد که بر اساس اعلام فیفا، دو داور ایرانی که کاندید قضاوت در این مسابقات بودند، از لیست نهایی کمیته داوران فدراسیون جهانی فوتبال حذف ضدند.

 


مهسا قربانی (داور وسط) و انسیه مافی‌نژاد (کمک داور)، کاندیدای قضاوت در جام جهانی زنان بودند که به دلیل عدم استفاده از VAR و همچنین عدم قضاوت در مسابقات مردان که دو فاکتور مهم فیفا، برای انتخاب داوران نهایی جام جهانی ۲۰۲۳ بود، از لیست نهایی کمیته داوران فیفا حذف شدند، اما بعد از گذشت کمتر از یک هفته از این اتفاق تلخ، مهسا و انسیه در کوبل داوری حساس‌ترین دیدار فصل فوتبال زنان قرار گرفتند و با قضاوت کم اشتباه خود نشان دادند برای حضور در جام جهانی بعدی در تلاش هستند.

مهسا قربانی داور وسط این دیدار حساس با حضور نزدیک به موقعیت‌های حساس مسابقه و همچنین آمادگی جسمانی بالا نشان داد که اگرچه حذف از لیست فیفا می‌تواند بسیار ناراحت کننده باشد، اما همچنان در ۳۲ سالگی امید زیادی برای حضور در جام‌های جهانی بعدی دارد.

گفتنی است که در پایان، این دیدار با هتریک زهرا قنبری و گل مونا حمودی در مقابل دو گل افسانه چترنور با نتیجه چهار بر دو به سود خاتون بم به اتمام رسید.
منبع: ورزش سه 

برچسب ها: داور فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر