کد خبر: ۱۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۹

برنامه های سپاه در ساحل دریا

فرمانده سپاه ناحیه آستارا گفت: برنامه های فرهنگی و هنری در سواحل آستارا با موضوع ترویج سبک زندگی اسلامی و با هدف مقابله با جنگ نرم دشمن اجرا می شود.
سايت تدابير به نقل از عصر ايران؛ به گزارش خبرنگار ایرنا سرهنگ محمد علی علیزاده شامگاه دوشنبه در آیین افتتاحیه برنامه های فرهنگی سپاه در ساحل صدف این شهرستان افزود: از جمله برنامه هایی که دشمنان از طریق جنگ نرم پیگیر آن هستند ترویج بد حجابی در جامعه است.

وی ترویج بدحجابی را از طریق شبکه های ماهواره ای زنگ خطری جدی برای خانواده ها عنوان و اضافه کرد: امروزه یکی از مهمترین عوامل سست شدن بنیان خانواده ها و افزایش آمار طلاق ترویج بدحجابی و بی عفتی در جامعه است.

وی با بیان اینکه ابتکار عمل در اجرای برنامه ها به جذابیت آن ها اضافه خواهد کرد ، گفت: برنامه های فرهنگی در یک فضای شاد و صمیمی ولی در عین حال آموزنده بایستی اجرا شود تا خروجی مثبتی نیز داشته باشد.

وی با بیان اینکه شادی در چارچوب سالم و تعیین شده و با در نظر گرفتن توسعه فرهنگ دینی و اسلامی از جمله ارمغان های ارشمند برنامه های فرهنگی در سطح سواحل است ، اضافه کرد: هر چه قدر آموزه های دینی از طریق زبان هنر به جامعه انتقال یابد، ما به همان اندازه می توانیم در راستای نهادینه ساختن این امر موفق عمل کنیم.

وی حضور و ظهور تمامی اندیشه های فرهنگی را در قالب برنامه های فرهنگی مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه آستارا توانسته با پرداختن به مسائل فرهنگی از طریق بهره گیری از توان و ظرفیت هنرمندان در طول سه سال گذشته به موفقیت های زیادی دست یابد.

واحد فرهنگی و اجتماعی سپاه آستارا برای چهارمین سال پیاپی است که این برنامه ها را در دو طرح سالمسازی دریا در شهرستان آستارا برگزار می کند.

در قالب این برنامه ها نمایشگاه هایی شامل غرفه های عفاف و حجاب ، ایستگاه ورزش و سلامت ، غذاهای سنتی ، هنرهای تجسمی و صنایع دستی ، طب سنتی و سبک زندگی اسلامی و مرکز مشاوره دینی عرضه محصولات فرهنگی و کتاب در دو طرح سالمسازی دایر است.

تا پایان شهریورماه شش گروه هنری نیز با اجرای میان پرده طنز و برگزاری مسابقه در بین شرکت کنندگان فضایی شاد را برای شهروندان و مسافران خلق می کنند.

شهرستان آستارا با 18 و نیم کیلومتر نوار ساحلی دارای سه طرح سالمسازی دریا یکی به نام طرح صدف در هفت کیلومتری شهر آستارا و در روستای سیبلی ، دیگری طرح سالمسازی لوندویل و دیگری سفیر امید در ساحل خود شهر آستارا است.

شهرستان مرزی بندر آستارا با 86 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان واقع شده و به علت قرار گرفتن در مرز با جمهوری آذربایجان و در مسیر جاده ای شمالغرب کشور یکی از 20 شهر گردشگرپذیر ایران محسوب می شود.
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.