کد خبر: ۱۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۹

برنامه های سپاه در ساحل دریا

فرمانده سپاه ناحیه آستارا گفت: برنامه های فرهنگی و هنری در سواحل آستارا با موضوع ترویج سبک زندگی اسلامی و با هدف مقابله با جنگ نرم دشمن اجرا می شود.
سايت تدابير به نقل از عصر ايران؛ به گزارش خبرنگار ایرنا سرهنگ محمد علی علیزاده شامگاه دوشنبه در آیین افتتاحیه برنامه های فرهنگی سپاه در ساحل صدف این شهرستان افزود: از جمله برنامه هایی که دشمنان از طریق جنگ نرم پیگیر آن هستند ترویج بد حجابی در جامعه است.

وی ترویج بدحجابی را از طریق شبکه های ماهواره ای زنگ خطری جدی برای خانواده ها عنوان و اضافه کرد: امروزه یکی از مهمترین عوامل سست شدن بنیان خانواده ها و افزایش آمار طلاق ترویج بدحجابی و بی عفتی در جامعه است.

وی با بیان اینکه ابتکار عمل در اجرای برنامه ها به جذابیت آن ها اضافه خواهد کرد ، گفت: برنامه های فرهنگی در یک فضای شاد و صمیمی ولی در عین حال آموزنده بایستی اجرا شود تا خروجی مثبتی نیز داشته باشد.

وی با بیان اینکه شادی در چارچوب سالم و تعیین شده و با در نظر گرفتن توسعه فرهنگ دینی و اسلامی از جمله ارمغان های ارشمند برنامه های فرهنگی در سطح سواحل است ، اضافه کرد: هر چه قدر آموزه های دینی از طریق زبان هنر به جامعه انتقال یابد، ما به همان اندازه می توانیم در راستای نهادینه ساختن این امر موفق عمل کنیم.

وی حضور و ظهور تمامی اندیشه های فرهنگی را در قالب برنامه های فرهنگی مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه آستارا توانسته با پرداختن به مسائل فرهنگی از طریق بهره گیری از توان و ظرفیت هنرمندان در طول سه سال گذشته به موفقیت های زیادی دست یابد.

واحد فرهنگی و اجتماعی سپاه آستارا برای چهارمین سال پیاپی است که این برنامه ها را در دو طرح سالمسازی دریا در شهرستان آستارا برگزار می کند.

در قالب این برنامه ها نمایشگاه هایی شامل غرفه های عفاف و حجاب ، ایستگاه ورزش و سلامت ، غذاهای سنتی ، هنرهای تجسمی و صنایع دستی ، طب سنتی و سبک زندگی اسلامی و مرکز مشاوره دینی عرضه محصولات فرهنگی و کتاب در دو طرح سالمسازی دایر است.

تا پایان شهریورماه شش گروه هنری نیز با اجرای میان پرده طنز و برگزاری مسابقه در بین شرکت کنندگان فضایی شاد را برای شهروندان و مسافران خلق می کنند.

شهرستان آستارا با 18 و نیم کیلومتر نوار ساحلی دارای سه طرح سالمسازی دریا یکی به نام طرح صدف در هفت کیلومتری شهر آستارا و در روستای سیبلی ، دیگری طرح سالمسازی لوندویل و دیگری سفیر امید در ساحل خود شهر آستارا است.

شهرستان مرزی بندر آستارا با 86 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان واقع شده و به علت قرار گرفتن در مرز با جمهوری آذربایجان و در مسیر جاده ای شمالغرب کشور یکی از 20 شهر گردشگرپذیر ایران محسوب می شود.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
عوارض مصرف بی‌رویه عطاران عوارض مصرف بی‌رویه عطاران
چرا فیلم «صددام» با همۀ لودگی‌هایش نمی‌تواند بخنداند؟
فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی
فراخوان تجمع اعتراضی علیه سریال‌های نمایشی مقابل ساترا صادر شده بوداما مشاهدات میدانی خبرنگار دیده‌بان ایران حاکی از آن است که فردی در تجمع شرکت نکرده و مقابل ساترا آرامش برقرار است.
صفحه خبر بالای تصاویر