کد خبر: ۱۰۶۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸
در آیین کلنگ زنی ساخت دو مدرسه دخترانه متوسطه دوره اول و دوم در کیش مطرح شد:

تقدیر امام جمعه از حمایت‌های مجدانه سازمان برای ساخت مدارس در کیش

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز از سازمان منطقه کیش برای اختصاص زمین و تسهیل فرایند صدور مجوز‌ها و حمایت‌های لازم برای احداث مدارس در راستای مسوولیت‌های اجتماعی، قدردانی کرد.
تقدیر امام جمعه از حمایت‌های مجدانه سازمان برای ساخت مدارس در کیش

تقدیر امام جمعه از حمایت‌های مجدانه سازمان برای ساخت مدارس در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش در آئین کلنگ زنی دو مدرسه ۱۲ کلاسه دخترانه متوسطه دوره اول و دوم که با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش جمعه ۲۳ دی در شهرک صدف فاز ۷ برگزار شد، با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، گفت: مدرسه سازی یک عمل خداپسندانه و ارزشمند است که ما در این روز مبارک به همت خیرین مدرسه ساز شاهد کلنگ زنی دو مدرسه در جزیره کیش هستیم.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز، در خصوص ظرفیت‌ها و امکانات جزیره کیش و تامین مدارس مورد انتظار این منطقه، اظهار داشت: امید است با درایت، تلاش و همراهی مسوولان سازمان و بخش خصوصی گام‌های موثری در راستای تقویت و ارتقاء سطح فضا‌های آموزشی جزیره کیش برداریم.

امام جمعه کیش در پایان سخنان خود به اهمیت نقش خیران مدرسه ساز اشاره کرد و گفت: همت و اقدامات ارزشمند خیرین تا ابد جاری و ماندگار است.

لازم به ذکر است این دو مدرسه در زمینی به مساحت ۴۳۳۵ مترمربع همراه با یک زمین ورزشی سرپوشیده با امکاناتی نظیر نمازخانه، کتابخانه، آزمایشگاه به همت بانوی خیر مدرسه ساز حمیرا جهان خواه و عباس احمدی ساخته خواهد شد.

 
برچسب ها: کیش
آخرین اخبار
اخبار داغ
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر