کد خبر: ۱۰۶۴۹
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶
با هدف بررسی میدانی شرایط ارائه خدمات به بیمه‌شدگان انجام شد؛

استان لرستان میزبان سی‌امین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در سی‌امین سفر استانی از زمان تصدی این مسئولیت، صبح امروز پنج‌شنبه ۲۲ دی ماه به‌منظور بررسی فرایند‌های خدمت‌رسانی به بیمه شدگان و بازنشستگان در مراکز بیمه‌ای و درمانی، بازدید از پروژه‌های عمرانی تأمین‌اجتماعی و واحد‌های اقتصادی سازمان در این استان و همچنین دیدار و گفت‌گو با مسئولان محلی، وارد استان لرستان شد.
استان لرستان میزبان سی‌امین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

استان لرستان میزبان سی‌امین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛ابراهیم جواهری عضو هیأت‌مدیره، احمد اسفندیاری معاون فرهنگی اجتماعی و امور استان‌ها و همچنین حسن ضابطی مدیرکل امور مجلس و دولت سازمان تأمین‌اجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی را در سفر به استان لرستان همراهی می‌کنند.

براساس این گزارش، در جریان این سفر استانی، قرار است ضمن دیدار و نشست با نمایندگان تشکل‌های شرکای اجتماعی سازمان تأمین‌اجتماعی شامل کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان استان جهت اطلاع از دیدگاه‌های آنان درباره خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در بازدید از شعب و مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی استان و دیدار و گفتگو با کارکنان و مراجعان این مرکز در جریان روند ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و بازنشستگان قرار گرفته و ضمن اطلاع از ظرفیت‌های خدمت‌رسانی در این مراکز، مشکلات و کاستی‌های احتمالی را بررسی کند.


دکتر میرهاشم موسوی در استان لرستان همچنین از پروژه در حال احداث توسعه بیمارستان تأمین‌اجتماعی کوثر بروجرد و افزایش تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۳۲ به ۹۶ تخت و نیز پروژه توسعه بیمارستان تأمین‌اجتماعی نرگس درود و افزایش ظرفیت تخت‌های این بیمارستان از ۳۲ به ۶۴ تخت بازدید کند. مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی و هیأت همراه همچنین از کارخانه سیمان درود که یکی از واحد‌های اقتصادی زیرمجموعه این سازمان در بخش سرمایه‌گذاری است، بازدید خواهند کرد.


سازمان تأمین‌اجتماعی هم‌اکنون نزدیک به ۵۰۰ شعبه بیمه‌ای و ۴۰۳ بیمارستان و مرکز درمانی در استان‌های مختلف، برای تولید و ارائه خدمات بیمه‌ای و درمانی به بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارآفرینان دارد و سفر‌های استانی دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل این سازمان به استان‌های مختلف در راستای رویکرد دولت سیزدهم در زمینه حضور بلاواسطه در میان مردم و بررسی مسائل و مشکلات مردم از نزدیک و با هدف ارزیابی مستقیم از ظرفیت‌ها و امکانات و موانع خدمت‌رسانی، بررسی و اطلاع دقیق و بهنگام از مسائل و مشکلات و تلاش برای رفع برخی نواقص احتمالی انجام می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر