کد خبر: ۱۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۱

مدیرعامل بویینگ: در قرارداد با ایران تحت فرمان دولت هستیم نه کنگره

مدیرعامل شرکت هواپیمایی بویینگ گفت که در موضوع قرارداد 17.6 میلیارد دلاری با ایران‌ایر برای فروش هواپیماهای مسافربری تابع دولت آمریکاست.
src="/files/fa/news/yle="text-align:center;margin-bottom: 10px;margin-top: 4px;">

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری بیز ژولنالز، دنیس مویلنبرگ، مدیرعامل شرکت هواپیمایی بویینگ آمریکا در حاشیه‌ی مراسم یکصدمین سالگرد تأسیس بویینگ در جمع کارکنان این شرکت گفت: ما کاملاً در راستای سیاست دولت آمریکا درباره‌ی این قرارداد حرکت می‌کنیم.

منظور بویینگ از دنبال کردن "دولت" حرکت در راستای سیاست دولت باراک اوباما و توجه نکردن به منتقدان کنگره است.

به گزارش ایسنا، جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان کنگره روز چهارشنبه با وجود مخالفت دموکرات‌ها قانون منع فروش هواپیماهای بویینگ به ایران‌ایر را تصویب کردند.

این در حالی است که با توجه به تعطیلات هفت هفته‌ای کنگره این قانون باید منتظر تصویب نهایی در مجلس سنای آمریکا باشد.

توافق بویینگ و ایران‌ایر تا کنون شامل یک تفاهم‌نامه‌ی مشترک اولیه برای فروش 80 فروند هواپیمای مسافربری و اجاره‌ی 29 فروند دیگر جمعاً به ارزش 25 میلیارد دلار است.

مویلنبرگ گفت: گام بعدی در روند توافق با ایران، دریافت مجوز دولت آمریکاست.

او تأکید کرد: در صورتی که این شرکت این مجوز را دریافت کند، قادر خواهد بود تا قرارداد نهایی فروش هواپیماها به ایران ایر را نهایی کند.

مدیرعامل بویینگ به این نکته اشاره کرد که توافق احتمالی با ایران‌ایر یک فرصت قابل توجه است که باعث ایجاد شغل‌های تولیدی در آمریکا خواهد شد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر