کد خبر: ۱۰۵۷۹
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲

نقد شوندگی بالای سهام بانک پارسیان مورد توجه حقیقی‌ها

سهام بانک پارسیان این روز‌ها موردتوجه حقیقی‌ها قرارگرفته است و حجم معاملات سهام آن در سه ماه گذشته به‌طور میانگین روزانه ۵۱.۶ میلیون سهم بوده که سهم خرید حقیقی‌ها به‌طور میانگین ۳۵ میلیون سهم بوده است. درفروش نیز سرمایه‌گذاران خرد پیشتاز بوده‌اند و میانگین فروش سهم طی سه ماه گذشته ۴۴.۷ میلیون سهم بوده است.
نقد شوندگی بالای سهام بانک پارسیان مورد توجه حقیقی‌ها

نقد شوندگی بالای سهام بانک پارسیان مورد توجه حقیقی‌ها

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛اگرچه حقوقی‌ها کمتر از حقیقی‌ها در این سهم فعال بوده‌اند، اما آمار معاملات نشان می‌دهد میانگین حجم فروش حقوقی‌ها ۵ میلیون سهم بوده در حالیکه میانگین حجم خرید آن‌ها ۱۵ میلیون سهم بوده است.


نماد این سهم در سه ماه گذشته هیچ روزی بسته نبوده است و با رتبه نقدشوندگی بالا؛ ۲۷ روز مثبت معامله‌شده است.


سرمایه‌گذاری بانک پارسیان در "اپال" موردتوجه است.


اپال یکی از شرکت‌های سرمایه پذیر بانک پارسیان است که شرایط سودآوری مناسبی دارد و پرتفوی‌ای از شرکت‌های معدنی دارد. از برنامه‌های بااهمیت شرکت در دوره مالی آتی افزایش ناوگان ماشین‌آلات معدنی و افزایش میزان استخراج، همچنین افزایش سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های بورسی است. اپال در ۹ ماه منتهی به پایان مهرماه مبلغ ۳،۲۳۸،۸۵۲ میلیون ریال درآمد عملیاتی شناسایی کرده است.


ارزش بازار پرتفوی بورسی این شرکت در پایان آذرماه بالغ‌بر ۶۳،۷۶۰،۷۰۷ میلیون ریال ثبت‌شده که نسبت به بهای تمام‌شده، مبلغ ۵۷،۳۷۳،۸۴۳ میلیون ریال ارزش‌افزوده شناسایی کرده است. البته عمده سرمایه‌گذاری این شرکت خارج بورسی و در صنعت استخراج کانه‌های فلزی است. اپال فولاد شرق پارسیان، اپال پارسیان سنگان، سرمایه‌گذاری پارسیان و گسترش ساختمانی لوتوس پارسیان ازجمله شرکت‌های سرمایه پذیر اپال هستند.


سرمایه‌گذاری پارسیان به دلیل پرتفوی بورسی مناسب و خارج بورسی، نیز این روز‌ها بسیار موردتوجه است و انتظار می‌رود گزارش سالانه مناسبی ارائه کند.


ارزش بازار پرتفوی این شرکت در پایان ابان ماه مبلغ ۳۱۰،۰۱۵،۷۰۶ میلیون ریال گزارش‌شده است که مبلغ ۲۸۸،۳۹۱،۹۰۸ میلیون ریال ارزش‌افزوده به همراه داشته است.


بانک پارسیان به‌عنوان سهامدار اصلی این شرکت‌ها، موردتوجه است. این بانک از ابتدای سال تا پایان آذرماه مبلغ ۹۹،۳۰۵،۵۲۶ میلیون ریال درآمد تسهیلات اعطایی، مبلغ ۱،۸۱۴،۷۲۴ میلیون ریال درآمد سپرده‌گذاری و مبلغ ۴،۶۸۴،۸۹۷ میلیون ریال درآمد اوراق بدهی کسب کرده است که درمجموع درآمد شرکت از این بخش را به ۱۰۵، ۸۰۵، ۱۴۷ میلیون ریال رسانده است در حالیکه مبلغ ۱۷۰،۲۹۱،۹۳۷ میلیون ریال هزینه سود سپرده پرداخت کرده است.


بانک پارسیان تا پایان آذرماه مبلغ ۱۴،۴۴۳،۳۴۸ میلیون ریال درآمد کارمزد داشته و در مقابل ۷،۳۱۹،۰۶۶ میلیون ریال هزینه کارمزد پرداخت کرده است.

 
برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر