کد خبر: ۱۰۵۵
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۴

واکنش مقامات سیاسی جهان به کودتا و حوادث ترکیه

بعد از انتشار اخبار کودتای نظامی در ترکیه و شکست این کودتا، سران و رهبران سیاسی جهان طی پیام‌هایی به این مسئله واکنش نشان دادند.
src="/files/fa/news/yle="text-align:center;margin-bottom: 10px;margin-top: 4px;">

سایت تدابیر به نقل از عصر ایران؛ پس از بروز کودتای نظامی در ترکیه و شکست این کودتا، سران و رهبران سیاسی جهان طی پیام‌هایی به این مسئله واکنش نشان دادند.

ینس استولتنبرگ(دبیرکل ناتو): همین حالا با نخست وزیر ترکیه تلفنی صحبت کردم. من به دقت پیگیر حوادث ترکیه هستم. من خواهان آرامش و خوشتن‌داری و همچنین احترام کامل به تمامیت و نهادهای دموکراتیک ترکیه هستم. ترکیه یک متحد ارزشمند برای ناتو است».

توربیان یاگلان، دبیر کل شورای اروپا: از نظر شورای اروپا، هرگونه اقدام و تلاش برای براندازی و ساقط کردن دولت مردمی ترکیه امری غیرقانونی و غیرقابل قبول است.

باراک اوباما خواستار خویشتنداری نظامیان و مردم ترکیه و همچنین حمایت از دولت قانونی این کشور و پرهیز از خونریزی شد.

جان کری در گفت وگو با مولود چاووش اوغلو بر حمایت کامل از دولت منتخب شهروندان ترکیه و همچنین نهادهای دموکراتیک این کشور تاکید کرد.

دمیتری پسکوف(سخنگوی کرملین) : اتفاقات آنقدر سریع رخ داد که متوجه آنها نشدیم. اما روسیه در این باره نگرانی‌های خود را دارد و دوست دارد که ترکیه به مسیر ثبات و آرامش بازگردد.

فدریکا موگرینی(مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا): بروکسل با نگرانی‌ عمقیق به بررسی مسائل و اتفاقات ترکیه می‌پردازد، ترکیه یکی از شرکای کلیدی ما است که سال‌هاست برای پیوستن به اتحادیه اروپا تلاش ناموفق داشته است.

نواز شریف (نخست‌وزیر پاکستان):‌ امیدواریم صلح و شرایط عادی هر چه سریع‌تر به ترکیه بازگردد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر