کد خبر: ۱۰۵۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴

جرات دارید، بگویید «یحیی پلاستیکی»؟

آن دسته از هوادارانی که فصل گذشته هشتگ استعفای کادرفنی مخصوصا سرمربی پرسپولیس را بابت نایب‌قهرمانی ترند کردند، امروز بیشتر از همه متوجه اشتباه خودشان شدند. این روز‌ها که سرخ‌ها بعد از یک نیم‌فصل پر فرازونشیب با کسب ۳۲ امتیاز و فاصله‌ای ۵ امتیازی از نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده‌های خود در صدر جدول قرار دارند.
جرات دارید، بگویید «یحیی پلاستیکی»؟

مخاطب ۲۴، هر کدام از داستان‌هایی که برای پرسپولیس در نیم‌فصل نخست رخ داد به تنهایی می‌تواند ماجرای یک داستان الهام‌بخش با زیرمتن عبور از میدان مین باشد. داستان‌هایی در رابطه با جلب اعتماد دوباره هواداران. داستان‌هایی در مورد مشکلات پرسپولیس در جذب مهاجم نوک و بعد آمدن لوکادیا تا فرار او. داستان‌هایی پیرامون وضعیت کشور و درگیر شدن فوتبالیست‌ها با شرایط خاص. فشار‌های بیرونی و درونی روی بزرگ‌تر‌های تیم برای جمع کردن رختکن تا کشیدن کار به احضار و... توهین‌های صداوسیما به بزرگان فوتبال از جمله سرمربی این تیم. مشکلات مربوط به افتادن جام جهانی وسط مسابقات که البته برای همه تیم‌ها یکسان بود.

در شرایطی که کسب صدرنشینی بعد از گذشت نصف مسابقات یک دستاورد قابل توجه و بزرگ برای هر تیمی به حساب می‌آید تماشای قهرمانی پرسپولیس در نیم‌فصل با این دورنما ارزش کاری که یحیی گل‌محمدی و شاگردانش انجام داده‌اند را دو چندان می‌کند. تیمی که برخلاف فصل گذشته از هر تهدید یک فرصت ساخت و فعلا مدعی اول کسب عنوان قهرمانی است. با احترام به همه ارکان باشگاه پرسپولیس باید نقش یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس را در این موفقیت پررنگ‌تر از بقیه دانست. یحیی گل‌محمدی در ابتدای فصل در شرایط ویژه‌ای قرار داشت. او پس از کسب دو عنوان قهرمانی لیگ و رساندن تیم به فینال لیگ قهرمانان آسیا، به خاطر کسب نایب‌قهرمانی در فصل گذشته مورد شدیدترین حملات و انتقادات قرار گرفته بود. وضعیتی غیرمنطقی که کسی نمی‌توانست از پس توضیح آن بربیاید. یحیی در وهله اول احتیاج داشت فضا را مثبت کند.
با این حال سرمربی پرسپولیس با وجود فشار‌های فزاینده روی خودش توانست به مدیریت درستی از اوضاع دست پیدا کند. او تبدیل به کسی شد که هم در بیرون از زمین و هم در داخل زمین با صلابت و تسلط کامل به اوضاع جلو می‌رود. یحیی انتقاد می‌کرد و تیمش هم نتیجه می‌گرفت. کسی نمی‌توانست به او خرده بگیرد که «به جای اظهارنظر در اینستاگرام روی تیمت تمرکز کن» او روی تیمش متمرکز بود. در این بین عده‌ای سعی کردند با بازی قدیمی و نخ‌نمای «دستمزد‌های میلیاردی» سرمربی پرسپولیس را بدنام کنند که موفق نشدند. هواداران به درستی دریافته بودند مشکلات اقتصادی‌شان تقصیر دستمزد بالای سرمربی یک تیم فوتبال نیست! هوادارانی که یحیی را هم به خاطر دغدغه‌مندی و هم موفقیت در فوتبال تحسین می‌کردند. این به طرز عجیبی شامل هواداران رقیب هم می‌شد.

<div id="pos-article-display-card-70279"></div>

دوباره از لحاظ فوتبالی شرایط مساعد شد. پرسپولیس می‌برد، لوکادیا گل می‌زد و امتیازات به حساب واریز می‌شد. تا جام جهانی از راه رسید. برنامه‌ریزی عجیب سازمان لیگ مسابقات فوتبال ایران را یک ماه قبل از جام جهانی تعطیل کرد تا مثلا تیم ملی آماده‌تر شود. اتفاقی که در نهایت نه به نفع تیم ملی تمام شد و نه باشگاه‌ها. در میانه جام جهانی یحیی بابت استوری‌های انتقادآمیزش با مشکلاتی مواجه شد. ولی آن موقع نمی‌دانست چه مشکلات بزرگ‌تری سر راهش هست.

بعد از جام جهانی و یک روز قبل از دربی لوکادیا مهاجم هلندی پرسپولیس به خاطر آنچه خودش شرایط فورس‌ماژور می‌خواند از ایران گریخت! همان مهاجمی که با خون دل جذب شده بود یک روز قبل از مهم‌ترین بازی فصل دست گل‌محمدی را گذاشت توی پوست گردو، اما این هم باعث نشد سرخ‌پوشان از مسیر خود منحرف شوند. از همان بازی و در سه بازی باقیمانده دیگر تا پایان نیم‌فصل یحیی گل‌محمدی اوج درک فنی‌اش از فوتبال را به نمایش گذاشت و با کسب ۷ امتیاز از سه بازی سخت پایانی و زدن ۷ گل زده بدون داشتن مهاجم هدف ثابت کرد اگر فنی‌ترین مربی حال حاضر ایران نباشد قطعا جزو سه گزینه اول است.

به نظر می‌رسد زمستان پرسپولیس هرچه بود گذشته و حالا روسیاهی‌اش مانده به آن‌هایی که تلاش کردند یحیی گل‌محمدی را زمین بزنند. آن‌هایی که او را پلاستیکی خطاب کردند، اما امروز فهمیدند امپراتور پرسپولیس یک صخره محکم است.
منبع: روزنامه اعتماد

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
اولین عکس از بیرانوند در سربازی! اولین عکس از بیرانوند در سربازی!
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور صبح امروز ۴ آبان راهی محل سربازی خود شد و به پادگان نظامی محل خدمتش رفت.