کد خبر: ۱۰۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۷

تامین بودجه برای مناطق حاشیه شهر اهواز از محل وزارت نفت

فرماندار اهواز از تامین اعتباراتی جهت انجام پروژه‌های عمرانی در مناطق حاشیه شهر اهواز و برطرف کردن مشکلات این مناطق از محل وزارت نفت خبر داد.
سایت تدابیر به نقل از عصر ایران؛ اسماعیل ارزانی بیرگانی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به جلسه بررسی مشکلات ملاشیه اهواز که شب گذشته با حضور استاندار خوزستان و مدیران برخی دستگاه‌ها در این منطقه برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست 15 میلیارد تومان جهت تکمیل سیستم فاضلاب منطقه ملاشیه اختصاص داده شد. همچنین استاندار قول احداث یک مجتمع فنی و حرفه‌ای در این منطقه را دادند.
 
   وی افزود: از محل اعتبارات عمرانی فرمانداری اهواز نیز یک کتابخانه در ملاشیه در حال احداث است و همچنین یک سالن ورزشی به مساحت 1200 مترمربع در حال ساخت است.
 
   فرماندار اهواز با اشاره به وضعیت آسفالت ملاشیه گفت: شهردار اهواز نیز در نشست شب گذشته تعهد کرد که آسفالت خیابان‌های ملاشیه انجام شود. همچنین مشکلات آموزش و پرورش و بخش‌های دیگر مطرح شد که پیگیری‌ها جهت برطرف شدن این مشکلات انجام خواهد شد.
 
ارزانی بیرگانی با بیان این که استاندار خوزستان اعتباراتی جهت رسیدگی به مناطق حاشیه شهر اهواز از وزارت نفت جذب کرده است، تصریح کرد: این اعتبارات به مناطق حاشیه اهواز اختصاص خواهد یافت که این امر اکنون از منطقه ملاشیه آغاز شده و مناطق دیگر را نیز شامل خواهد شد. این اعتبارات جهت انجام پروژه‌های عمرانی در مناطق حاشیه و برطرف کردن مشکلات این مناطق تامین شده است.
 
 فرماندار اهواز ادامه داد: در تلاش هستیم که بیشتر مناطق حاشیه شهر تحت پوشش این اعتبارات قرار گیرد. ملاشیه، زرگان، عین 2، منبع آب، علی‌آباد، کوی انقلاب و کوی علوی و دیگر مناطقی که دارای مشکل هستند، در این طرح مورد توجه قرار خواهند گرفت.
 
 وی با بیان این‌که در حال حاضر جمعیت مناطق حاشیه‌نشین اهواز حدود 450 هزار نفر است، اظهار کرد: هر منطقه مشکلات خاص خود را دارد ولی مشکل مشترک تمام این مناطق، سیستم فاضلاب، آسفالت و عمران شهری است.
 
 فرماندار اهواز با بیان این‌که نتایج جلسه بررسی مشکلات منطقه ملاشیه مناسب بوده است، گفت: علاوه بر بررسی مشکلات عمده منطقه ملاشیه، مشکلات انفرادی اهالی نیز مورد توجه استاندار قرار گرفت و پیگیری برای برطرف کردن این مشکلات انجام شده است. در بخش مشکلات عمومی نیز فرمانداری مامور شده است که مشکلات عمومی این منطقه را پیگیری کند.
 
   به گزارش خبرنگار ایسنا؛ جلسه بررسی مشکلات منطقه ملاشیه اهواز شب گذشته با حضور استاندار خوزستان، فرماندار اهواز و مدیران برخی از دستگاه‌ها و اهالی این منطقه در مسجد امام صادق(ع) ملاشیه برگزار شد. 
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.