کد خبر: ۱۰۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹

تصمیم‌گیری درباره محدودیت اینترنت در زمان برگزاری کنکور برعهده "شورای امنیت کشور"

رئیس سازمان سنجش گفت: آخرین حلقه امنیت و حفاظت کنکور بحث اینترنت است و طبق مصوبه شورای امنیت کشور قطع سراسری یا نقطه‌ای اینترنت مطرح شده است؛ این موضوع باید به شورای امنیت کشور برود و در صورت تصویب، ابلاغ می‌شود.

تصمیم‌گیری درباره محدودیت اینترنت در زمان برگزاری کنکور برعهده

مخاطب۲۴ به نقل از تسنیم: عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش امروز درباره روند برگزاری نوبت اول کنکور 1402 در تاریخ 29 و 30 دی، اظهار کرد: مرحله دوم کنکور مجدد در تیرماه 1402 برگزار می‌شود بنابراین داوطلبان کنکور دی ماه را آزمایشی بدانند.

وی افزود: شورای امنیت کشور مصوبه‌ای را در جلسه 765 خود داشت و برای تمام دستگاه‌های کشور از جمله وزارت کشور، ارتباطات، بهداشت، اطلاعات و ... تکالیفی تعیین شده و سازمان سنجش با همراهی آنها کنکور را یک امر ملی می‌داند.

رئیس سازمان سنجش گفت: برای ارتقای حفاظت مراکز برگزاری آزمون اقداماتی انجام دادیم و امسال 2400 مرکز به عنوان حوزه فرعی فعالیت می‌کنند.

 

پورعباس ادامه داد: سال گذشته با همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان مسیر تقلب را تا حدود 95 درصد و در رشته‌های مهم پزشکی و دندانپزشکی تا 100 درصد بستیم و حتی یک مورد از افرادی که تقلب کرده بودند، نتوانستند وارد دانشگاه شوند و به چندین سال محرومیت از کنکور محکوم شدند.

وی گفت: برخی افراد زندگی خود را فروخته و به موسسات متقلب داده‌اند تا برای فرزندان خود در دانشگاه صندلی بخرند اما با فرایندهایی که در سازمان سنجش طراحی شده است اصلا امکان تقلب وجود ندارد.

رئیس سازمان سنجش بیان کرد: داوطلبان فریب موسسات متقلب را نخورند چرا که هیئت‌های بدوی ممکن است تا 10 سال حکم محرومیت از کنکور بدهند. شبکه‌های متقلب را شناسایی کرده و در دام اطلاعاتی هستند و افرادی که به این شبکه‌ها پول بدهند، شناسایی می‌شوند.

پورعباس ادامه داد: سال گذشته 857 نفر با تجهیزات در جلسه کنکور شناسایی شدند و به 3 تا 10 سال محرومیت از کنکور محکوم شدند و 1000 نفر هم قبل آزمون شناسایی شدند. 

وی افزود: آخرین حلقه امنیت و حفاظت کنکور بحث اینترنت است و طبق مصوبه شورای امنیت کشور قطع سراسری یا نقطه‌ای اینترنت مطرح شده است البته این موضوع مجدد باید به شورای امنیت کشور برود و اگر تصویب شد ابلاغ می‌شود، نحوه اقدام در اینباره بر عهده وزارت ارتباطات است. البته منظور ما از محدودیت یا قطع اینترنت مربوط به شبکه موبایل است و می‌خواهیم عکس یا فایلی گرفته و ارسال نشود و تقاضا داریم در مدت زمان سه ساعت برگزاری کنکور، امنیت را به داوطلبان هدیه بدهند که اجرای فنی این کار بر عهده وزارت ارتباطات است. شورای امنیت کشور این هفته جلسه‌ای را برگزار کرده و درباره وضعیت اینترنت تعیین تکلیف خواهد کرد و اگر محدودسازی یا قطع اینترنت همراه را مصوب کنند، وزارت ارتباطات ملزم به اجرای آن است‌.

رئیس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: تجهیزات در اختیار داوطلبانی که به قصد تقلب در جلسه امتحان شرکت کرده و برای این کار مزد دریافت می‌کنند، در  مدت یک ثانیه عکس با کیفیت گرفته و به طور خودکار ارسال می‌کند البته سال‌گذشته راه برگشت برای دریافت پاسخ‌ها را  بستیم. برای کنکور دی ماه امیدواریم وزارت ارتباطات با ما و داوطلبان همراهی کند البته می‌دانیم کسب و کار و جنبه‌های مختلف زندگی مردم به اینترنت گره خورده است اما جمعیت میلیونی داوطلبان کنکور متقاضی هستند،امنیت آزمون به شدت بالایی برقرار شود.

پورعباس همچنین گفت: زمان توزیع کارت نوبت اول کنکور از روز یکشنبه 25 دی ماه است و داوطلبان باید به محل برگزاری و روز آزمون توجه کنند.

وی بیان کرد: برای برقراری امنیت امتحانات نهایی یک هزار دستگاه سیگنال‌یاب را در اختیار آموزش و پرورش قرار دادیم تا بتوانند ابزارهایی که به داخل حوزه‌های امتحانی می‌برند، شناسایی کنند. باید به سمت آزمون‌های الکترونیک و بدون کاغذ برویم تا بستر تقلب از میان برود‌.

پورعباس درباره داوطلبان شبهه‌دار بیان کرد: کلید تقلب را ساخته‌ایم و پاسخنامه داوطلب را با آن تطبیق داده و افراد شبهه‌دار را شناسایی می‌کنیم که معمولا سابقه تحصیلی خوبی ندارند و در کنکورهای قبلی رتبه‌های خوبی را کسب نکرده‌اند تا به امروز 150 نفر تبرئه شده‌ و توانسته‌اند حداقل احراز 30 درصدی را در کنکور مجدد کسب کنند. 

برچسب ها: کنکور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟ چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟
در ماه‌های اخیر چت‌جی‌پی‌تی به یکی از ابزار‌های محبوب برای پاسخ به سوالات و کمک در امور مختلف روزمره تبدیل شده است. در حالی که این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند بسیار مفید باشد، برخی پژوهشگران هشدار می‌دهند همه چیز را نباید با آن در میان گذاشت
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریال‌های تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز به‌عنوان دستیار کارگردان دارد
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟ نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: این طرح هنوز در شورای ترافیک تهران تصویب نشده است، اما بعد از تصویب باید نسبت به آماده سازی زیرساخت‌های اجرای این طرح اقدام شود البته با توجه به اینکه هوش مصنوعی و علوم داده به نحوی پیشرفت کرده که امکان رهگیری خودرو‌ها وجود دارد تأمین و ایجاد زیرساخت‌ها کار سختی نیست.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
برگزیده
چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟ چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟
در ماه‌های اخیر چت‌جی‌پی‌تی به یکی از ابزار‌های محبوب برای پاسخ به سوالات و کمک در امور مختلف روزمره تبدیل شده است. در حالی که این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند بسیار مفید باشد، برخی پژوهشگران هشدار می‌دهند همه چیز را نباید با آن در میان گذاشت
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
صفحه خبر بالای تصاویر