کد خبر: ۱۰۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۵

انتخاب سخنگوی جدید وزارت کشور

سید سلمان سامانی سخنگوی موقت وزارت کشور شد.
src="/files/fa/news/yle="text-align:center;margin-bottom: 10px;margin-top: 4px;">

انتخاب سخنگوی جدید وزارت کشورسایت تدابیر به نقل از عصر ایران؛ پس از انتخاب حسینعلی امیری سخنگوی پیشین وزارت کشور به سمت معاونت پارلمانی ریاست جمهوری، سید سلمان سامانی به عنوان سخنگوی موقت وزارت کشور انتخاب شد.
 
وی سوابقی از جمله رئیس شورای اسلامی شهرستان فاروج، عضوشورای توسعه و برنامه ریزی استانداری خراسان شمالی، عضو شورای عالی و بازرس کل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، مشاور رئیس شورای عالی استان‌ها در امر نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرائی کشور، نماینده استان خراسان شمالی، عضو هیات رئیسه و سخنگوی شورای عالی استان‌ها، نماینده شورای عالی استان‌ها در مجلس شورای اسلامی، دبیر کمیسیون برنامه ریزی شورای دستگاههای نظارتی کشور، دبیر هیات عمومی و شورای معاونین دیوان محاسبات کشور، مشاور رئیس کل و مدیرکل حوزه ریاست دیوان محاسبات کشور، سرپرست امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، عضو هیات عالی نظارت بر اصناف کشور، عضوشورای مرجع ملی کنوانسیون سازمان ملل متحد درمبارزه با فساد، نماینده تام الاختیار وزیر کشور در رسیدگی به تخلفات اداری و رئیس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی وزارت کشور را در کارنامه کاری خود دارد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر