کد خبر: ۱۰۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۷

بانک توسعه تعاون در طرح اشتغال روستایی ۵۶۷۶ میلیارد ریال تسهیلات به معرفی شدگان نهاد‌های حمایتی پرداخت کرده است

بانک توسعه تعاون در اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری، تا پایان آذرماه سال جاری در اجرای بخشی از طرح اشتغال پایدارروستایی و عشایری مبلغ ۵۶۷۶ میلیارد ریال تسهیلات به معرفی شدگان نهاد‌های حمایتی پرداخت کرد
بانک توسعه تعاون در طرح اشتغال روستایی ۵۶۷۶ میلیارد ریال تسهیلات به معرفی شدگان نهاد‌های حمایتی پرداخت کرده است

بانک توسعه تعاون در طرح اشتغال روستایی ۵۶۷۶ میلیارد ریال تسهیلات به معرفی شدگان نهاد‌های حمایتی پرداخت کرده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک توسعه تعاون به عنوان بانک صد درصد دولتی وبانک عامل از ابتدای اجرای طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری تاکنون بیش از ۳۱ هزارمیلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت کرده است که از این میزان بیش از ۵۶۷۶ میلیارد ریال به معرفی شدگان نهاد‌های حمایتی اختصاص یافته است.


بررسی‌ها نشان می‌دهد تسهیلات پرداختی اشتغال پایدار روستایی و عشایری به معرفی شدگان نهاد‌های حمایتی طی نه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک ۷۰ درصد رشد داشته است.


از محل این میزان تسهیلات پرداختی ۱۳ هزار و ۲۶۸ طرح از سوی مددجویان در سراسر کشور راه اندازی شده است. به گزارش روابط عمومی بانک توسعه تعاون بررسی عملکرد شعب بانک توسعه تعاون در سراسر کشور نشان می‌دهد، استان خراسان رضوی با ۸۱۸ طرح، فارس با ۸۰۳، آذربایجان شرقی با ۷۴۸، کرمانشاه با ۶۷۲ و کرمان با ۶۲۱ طرح در رتبه‌های اول تا پنجم تعداد طرح‌های مشمول پرداخت تسهیلات قرار دارند. استان فارس با ۳۸۴ میلیارد ریال، خراسان رضوی با ۳۷۴ میلیارد ریال، آذربایجان شرقی با ۳۰۶ میلیارد ریال، کرمانشاه با ۲۷۶ میلیارد ریال و خوزستان با ۲۶۵ میلیارد ریال در رتبه‌های اول تا پنجم میزان پرداخت تسهیلات قرار دارند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر