کد خبر: ۱۰۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۳

بانک تجارت و ایران خودرو همکاری‌های خود را گسترش می‌دهند

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر همکاری‌ها با این شرکت بزرگ صنعت خودروسازی کشور تاکید کرد.
بانک تجارت و ایران خودرو همکاری‌های خود را گسترش می‌دهند

بانک تجارت و ایران خودرو همکاری‌های خود را گسترش می‌دهند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت، هادی اخلاقی فیض آثار صبح یکشنبه یازدهم دی‌ماه در دیدار با مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به سابقه چند دهه همکاری این دومجموعه اقتصادی کشور گفت: همکاری با صنعت خودروسازی به‌عنوان یکی از مهمترین پیشران‌های اقتصاد کشور را افتخار خود می‌دانیم و بر این باور هستیم که پیشرفت این صنعت استراتژیک، عملا در بسیاری از حوزه‌های اقتصادی به ویژه اشتغالزایی جوانان تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل بانک تجارت ارائه روش تامین مالی زنجیره تامین (SCF) به گروه صنعتی ایران خودرو و شرکت‌های زیرمجموعه از جمله قطعه‌سازان را جدیدترین خدمت ارائه شده توسط این بانک عنوان کرد و گفت: SCF طرحی است که تعهدات هر بخش از زنجیره تولید محصول را پشتوانه بخش دیگر قرار می‌دهد و حاصل آن تسهیل چشمگیر در مدیریت مالی و اعتباری شرکت مادر و زیرمجموعه‌های تامین کالا و خدمات بوده و از سوی دیگر بهینه‌سازی استفاده از منابع و حدود اعتباری را برای مجموعه به همراه خواهد داشت.

اخلاقی با اشاره به ظرفیت‌های بانک تجارت در حوزه خدمات ارزی و بانکداری بین‌الملل گفت: با توجه به اینکه بانک تجارت بانک عامل نخست گروه صنعتی ایران خودرو بوده و از سویی بانک برتر در حوزه خدمات ارزی و بین‌الملل در شبکه بانکی کشور به شمار می‌رود، شایسته است همکاری‌های دومجموعه در این حوزه بیش از پیش گسترش یابد.

مهدی خطیبی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو هم در این دیدار با اشاره به عملکرد مالی این شرکت گفت: حدود ۳۰ درصد از سرمایه در گردش ایران خودرو توسط بانک تجارت صورت گرفته و این بانک در تمامی حوزه‌ها، از تسهیلات و گشایش اعتبارات اسنادی تا صدور ضمانتنامه رتبه نخست را در همکاری با ایران خودرو دارد؛ اما با این وجود همچنان تاکید ما بر تمرکز هرچه بیشتر مراودات بانکی در بانک تجارت است و آمادگی داریم برای این منظور هرگونه تسهیل فرایند‌ها را به عمل آوریم.

مدیرعامل ایران خودرو بر لزوم توسعه کسب‌وکار‌ها مبتنی بر منافع و سودآوری دو مجموعه تاکید کرد و گفت: مهمترین دغدغه‌ی ما تامین مالی قطعه‌سازان و آسودگی آن‌ها در این حوزه است و امیدواریم در آینده روند همکاری با بانک تجارت مبتنی بر همین روند گسترش یابد.

تاکید بر استقرار شعبه بانک تجارت در محل شرکت ایران خودرو، تعیین تیم مشترک به منظور گسترش تعامل ارزی و توسعه و ساماندهی امور مالی و اعتباری قطعه‌سازان در بستر SCF با هدف کاهش دغدغه‌های تامین مالی در این شرکت‌ها از دیگر مواردی بود که مدیران عامل دو مجموعه بر آن‌ها تاکید داشتند

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر