کد خبر: ۱۰۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۸

تصویری خیره‌کننده از اولین نمای کامل زمین

در جدیدترین تصویر جهانی از کره زمین منظره‌ای فوق‌العاده تماشایی و خیره‌کننده پیش روی ما قرار گرفته است.
تصویری خیره‌کننده از اولین نمای کامل زمین

مخاطب ۲۴- به نقل از همشهری آنلاین؛ این اولین نمای کامل از آخرین ماهواره رصد زمین با نام NOAA-۲۱ است.

تصاویر زمینی که این موزاییک را تشکیل می‌دهند و چند نمای نزدیک، در پنجم و ششم دسامبر توسط ابزاری به نام مجموعه رادیومتر تصویربرداری مادون قرمز مرئی (VIIRS) روی ماهواره گرفته شده است که در ۱۰ نوامبر از واندنبرگ پرتاب شد.

VIIRS تصاویر را در هر دو طیف نور مرئی و مادون قرمز جمع‌آوری می‌کند و به دانشمندان این امکان را می‌دهد که جزئیات سطح زمین را ببینند.

VIIRS اطلاعات حیاتی در مورد اقیانوس‌ها، جو و زمین در اختیار دانشمندان قرار می‌دهد. می‌تواند تفاوت‌های رنگ اقیانوس را تشخیص دهد و به دانشمندان بگوید فیتوپلانکتون‌ها در کجا هستند یا شکوفه‌های جلبکی خطرناک در امتداد سواحل مستقر در انسان شکل گرفته‌اند.

در عین حال، داده‌های جوی این ابزار می‌تواند به دانشمندان در پیش‌بینی و نظارت بر حرکت طوفان کمک کند.
NOAA-۲۱ دومین ماهواره عملیاتی از مجموعه‌ای به نام سیستم ماهواره‌ای مشترک قطبی است که تصاویر جهانی قطب به قطب را ارائه می‌دهد.

 
برچسب ها: کره زمین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر