کد خبر: ۱۰۲۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۴

آلودگی هوا و سرما در تهران تا چه روزی ادامه دارد؟

بر اساس اعلام اداره کل هواشانسی استان تهران، وضعیت جوی این استان همراه با عدم وزش باد قابل ملاحظه و کاهش کیفیت هوا تا پایان هفته، فعالیت متناوب سامانه بارشی و بارش پراکنده برف و پدیده مه و ماندگاری هوای سرد خواهد بود.
آلودگی هوا و سرما در تهران تا چه روزی ادامه دارد؟

مخاطب ۲۴- به نقل از ایسنا؛ بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی و پیش‌یابی مدل‌های عددی وضعیت جوی استان تا پایان هفته با توجه به عدم وزش باد قابل ملاحظه و کاهش دما، انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا به‌ویژه در مناطق پرتردد شهری پیش‌بینی می‌شود.

در ارتفاعات با توجه به فعالیت متناوب سامانه بارشی تا روز چهارشنبه (۷ دی) آسمان نیمه‌ابری تا ابری در بعضی ساعات همراه با بارش پراکنده برف و پدیده مه و برای دیگر نواحی استان برای بعد از ظهر و اواخر وقت روز سه‌شنبه (۶ دی) قسمتی ابری تا نیمه‌ابری و احتمال بارش پراکنده مورد انتظار است.

در اکثر مناطق استان به‌ویژه ارتفاعات شاهد ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته خواهیم بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه آبعلی با کمینه دمای ۸- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

 

آسمان تهران فردا (۶ دی) کمی ابری و غبار محلی و به تدریج افزایش ابر با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۷دی) نیمه‌ابری همراه با غبار صبحگاهی و به‌تدریج کاهش ابر و افزایش باد با حداقل دمای یک درجه و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

گزارشی از بارندگی تهران طی ۲۴ ساعت گذشته
همچنین براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه‌های هواشناسی استان تهران بارندگی‌هایی ثبت شد که بیشترین میزان بارندگی مربوط به ایستگاه شهریار به میزان ۴.۲ میلیمتر بود.

در ایستگاه‌های شمیرانات- اقدسیه به میزان ۲.۶ میلیمتر، چیتگر ۲ میلیمتر، ژئوفیزیک تهران ۱.۸ میلیمتر، پردیس ۱.۴ میلیمتر، فرودگاه مهرآباد ۱.۲ میلیمتر، آبعلی ۱ میلیمتر، دماوند ۰.۸ میلیمتر، فرودگاه امام خمینی (ره) ۰.۶ میلیمتر، میگون ۰.۴ میلیمتر و پردیس ۰.۱ میلیمتر بارندگی ثبت شد.

هشدار هواشناسی نسبت به افزایش آلودگی هوا تا حد ناسالم برای همه گروه‌ها
به گزارش ایسنا، اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد رنگ از پایداری جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه و افزایش غلظت آلاینده‌ها به ویژه ذرات معلق کمتراز ۲.۵ میکرون از دوشنبه تا چهارشنبه (۵ تا ۷ دی) خبر داد.

این شرایط جوی در شهرستان‌های تهران، اسلامشهر، بهارستان، پاکدشت، پیشوا، قدس، ری، شهریار، رباط کریم، قرچک، ملارد، ورامین و جنوب شهرستان شمیرانات پیش‌بینی می‌شود.

در اثر این مخاطره افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص‌های آلودگی هوا، کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروه‌ها دور از انتظار نیست.

اداره کل هواشناسی استان تهران برای جلوگیری از آسیب‌ها کاهش تردد‌های غیر ضروری به‌ویژه سالمندان، کودکان و بیماران قلبی عروقی و ریوی، پرهیز از فعالیت‌های ورزشی در فضای باز و مدیریت منابع آلاینده ثابت و متحرک را توصیه می‌کند.

به گزارش ایسنا، هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم برای مواجهه با پدیده‌ای جوی را داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

برچسب ها: هواشناسی سرما
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد