کد خبر: ۱۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۴
دکتر روحانی در دیدار با خانواده شهید حمید رضا اسداللهی:

امروز حرکت مبارکی برای دفاع از حیثیت اسلام آغاز شده است

رییس‌ جمهوری در دیدار والدین و همسر شهید مدافع حرم حمیدرضا اسداللهی، دفاع از مسلمانان، حرم اهل بیت(ع) و حیثیت و آبروی اسلام را هدف و انگیزه واقعی مدافعین حرم دانست.

src="/files/fa/news/spage">

<%title%>

سایت تدابیر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی عصر چهارشنبه در این دیدار سرزده که در فضایی صمیمی انجام شد، با بیان اینکه ایثار شهیدان مدافع حرم از یک دیدگاه دشوارتر از دوران جنگ تحمیلی است، اظهار داشت: در دوران جنگ تحمیلی دفاع از وطن و کشور خودمان مطرح بود، اما اینجا سرزمین دیگری است و انگیزه‌های واقعی دفاع از مسلمانان و حریم اهل بیت(ع) باعث شده تا در این صحنه حضور یابند. و این صحنه چه بسا به خلوص، ایمان و فداکاری بیشتری نیاز دارد.

رییس‌ جمهوری افزود: اقدام مدافعان حرم، همچنین دفاع از کشور و ملت خودمان نیز محسوب می‌شود.

دکتر روحانی در ادامه با اشاره به کشتار و قتل عام بی‌رحمانه مردم مسلمان و بی‌گناه توسط تروریست‌های جنایتکار، خاطر نشان کرد: در دوران جنگ تحمیلی تصور مردم ما این بود که صدام خبیث‌ترین موجود روی زمین است؛ صدامی که حتی به مردم خود نیز رحم نمی‌کرد، اما امروز اقدامات وحشیانه‌ای که تروریست‌های تکفیری انجام می‌دهند، نشان می‌دهد که بدتر از امثال صدام و تفکر صدام نیز همچنان وجود دارد.

رییس‌ جمهوری گفت: نتیجه اقدامات تروریست‌ها در نهایت به خود صهیونیست‌ها و مستکبرین عالم باز می گردد. آنهایی که با اختلاف‌افکنی و ترویج افراط‌گری به دنبال غارت منافع ملت‌های منطقه هستند.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه امروز حرکت مبارکی برای دفاع از حیثیت اسلام آغاز شده است، اظهار داشت: یکی از اهداف تروریست‌ها لکه‌دار کردن حیثیت و آبروی اسلام با ادعای جهاد و اجرای احکام خدا در سطح جهان است و امروز حرکتی مبارک از سوی مدافعان حرم برای دفاع از حیثیت اسلام و مسلمانان شروع شده است.

رییس‌ جمهوری همچنین با تجلیل از صبر و فداکاری والدین و همسر این شهید والا مقام، از خداوند متعال برای آنان صبر و شکیبایی مسألت کرد.

در این دیدار، والدین و همسر شهید حمیدرضا اسداللهی خاطراتی از این شهید گرانقدر بیان کردند.

شهید حمیدرضا اسداللهی که دارای 2 فرزند 6 ساله و 8 ماهه است، در 29 آذر 94 و در سن 33 سالگی در مأموریت مستشاری در سوریه به فیض شهادت نایل آمده است.

در این دیدار که حجت الاسلام و المسلمین شهیدی معاون رییس جمهوری در امور ایثارگران و رییس بنیاد شهید نیز حضور داشت، لوح تقدیری به رسم یادبود از سوی دکتر روحانی به خانواده این شهید والامقام تقدیم شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر