کد خبر: ۱۰۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۴

دستور رییس جمهوری برای تهیه گزارشی جامع از وضعیت عفاف و حجاب

رئیس جمهوری به وزارت کشور دستور داد تا این وزارتخانه و شورای اجتماعی کشور گزارش جامعی از نقاط ضعف و قوت و همچنین وضعیت عفاف و حجاب در کشور تهیه و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه نماید.
سایت تدابیر به نقل از عصر ایران؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر امروز -سه شنبه- در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تقدیر از حضور پرشور و آگاهانه مردم روزه دار کشورمان در راهپیمایی روز قدس، این حضور را نماد دیگری از استواری جامعه بر ارزش های انقلاب اسلامی و دفاع از مظلوم دانست.

رییس جمهوری همچنین با تبریک عید سعید فطر، مشارکت گسترده گروههای مختلف اجتماعی در برنامه های معنوی ماه مبارک رمضان و از جمله لیالی قدر را موجب تقویت بنیانهای اعتقادی و فرهنگی ارزیابی کرد.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه انتخاب حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا اعرافی به عنوان مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور را نیز تبریک و ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان، از خدمات مدبرانه و عالمانه آیت الله حسینی بوشهری در این سمت قدردانی کرد.

در ادامه این جلسه گزارش تفصیلی جامع دبیر شورای عالی آموزش و همچنین دبیر خانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره وضعیت، آسیب ها و اختلالات آموزش زبان های خارجی در آموزش و پرورش و دانشگاه های سراسر کشور ارائه شد.

در این جلسه بر ضرورت قوام بخشیدن به برنامه های آموزشی زبان فارسی بویژه در سنین پایین و همچنین جلوگیری از انحصار یک زبان خارجی و به تصویب رسیدن آموزش 5 زبان خارجی در جرگه آموزشی کشور در آموزش و پرورش و دانشگاه ها تاکید شد.

همچنین مقرر شد تا اشکالات در آموزش زبان های خارجی، اختصاص زمان زیاد آموزشی بدون کارآمدی لازم و تدریس و برنامه درسی این زبان ها بسته به نیازهای مختلف کشور در زمینه های علمی، تجاری و غیره و متناسب با ضرورت های کشور با بهره گیری از جدید ترین شیوه ها مورد بازنگری قرار گیرد
.
قرار است گزارش شورای عالی آموزش و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره سن مناسب آموزش زبان خارجی بدون آسیب رساندن به زبان ملی و درنظر گرفتن اقتضائات ملی و دینی در جلسات آتی این شورا مطرح شود و اعضا در این باره پیشنهادات و گزارش های خود را مطرح کنند.

در ادامه جلسه نیز با اشاره به مصوبه های پیشین شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تبلیغ اثباتی و سازنده عفاف و حجاب در دستگاه های مختلف کشور، رییس جمهوری به وزارت کشور دستور داد تا این وزارتخانه و شورای اجتماعی کشور گزارش جامعی از نقاط ضعف و قوت و همچنین وضعیت عفاف و حجاب در کشور تهیه و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه نماید تا اعضای شورا راهکارها و پیشنهادات برای ارتقای وضعیت عفاف و حجاب در کشور را مورد بحث و بررسی قرار دهند.
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.