کد خبر: ۱۰۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷

چرا خطر حمله قلبی در آذر و فصل سرد بیشتر است؟

مطالعات محققین نشان می‌دهد، میزان حملات قلبی در آذرماه به نسبت سایر روزهای سال به مراتب افزایش پیدا می‌کند.
چرا خطر حمله قلبی در آذر و فصل سرد بیشتر است؟

حمله قلبی

مخاطب ۲۴- به نقل از بهداشت‌نیوز؛ «آخرین ماه پاییز و رسیدن به روز‌های سرد سال برای بسیاری از مردم جهان تفاوتی با سایر روز‌های تقویم ندارد، اما پژوهشگران توصیه می‌کنند در این ماه بیشتر مراقب سلامت قلب خود باشید.

مطالعات محققین نشان می‌دهد، میزان حملات قلبی در آذرماه به نسبت سایر روز‌های سال به مراتب افزایش پیدا می‌کند. به گفته دکتر دونالد لوید جونز، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه نورث وسترن فاینبرگ در شیکاگو و متخصص قلب و عروق، بنا به دلایل متعددی از جمله استرس، هوای سرد یا ترک عادات خوب از نظر خوردن، خوابیدن و آشامیدن، نرخ حمله قلبی در فاصله کریسمس و سال نوی میلادی تا ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

او در این رابطه گفت: وقتی در طول سال به آمار جهانی میزان حمله قلبی نگاه می‌کنیم، آنچه می‌بینیم نرخ‌های نسبتاً ثابت هفته به هفته است. در این میان دو استثنا وجود دارد: یکی اینکه در ماه‌های تابستان یک افت گسترده و کم‌عمق در حملات قلبی وجود دارد و در آذرماه نیز شاهد افزایشی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصدی در فاصله زمانی دو هفته آخر سال بین کریسمس و سال نو هستیم.

 

این پزشک متخصص تاکید کرد: مهم است که علائم حملات قلبی را شناخته و آن‌ها را دست کم نگیریم.

دکتر لوید جونز در ادامه توضیحاتش گفت: ما دو کلیه و دو ریه داشته، اما فقط یک قلب و یک مغز داریم، بنابراین اگر شکی در مورد عملکرد این اعضای حیاتی وجود داشت، حتما به پزشک مراجعه کنید. در بهترین حالت، معاینه به موقع می‌تواند باعث ردشدن یک حمله قلبی یا مغزی شود. هر چه زودتر در این مورد کمک بخواهید، امکان نجات شما بیشتر خواهد شد.

در طول فصل تعطیلات زمستانی، استرس‌های مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث افزایش استرس شود. ما اغلب در این روز‌های سال الگو‌های غذاخوردن و خواب خود را تغییر داده و فعالیت بدنی معمولی خود را دنبال نمی‌کنیم و ممکن است برنامه دارویی خود را کنار بگذاریم. در این میان آب‌وهوا یکی دیگر از مقصران مشکلات قلبی زمستانی است.

دکتر لوید جونز در ادامه توضیحاتش گفت: وقتی هوای سرد تنفس می‌کنیم، خون در ریه‌های ما سرد شده و این موضوع باعث انقباض رگ‌های خونی می‌شود. اولین رگ‌های خونی پایین‌دست از ریه‌ها، شریان‌های کرونر هستند که به ویژه تحت تأثیر هوای سرد قرار می‌گیرند. انجام فعالیت‌هایی بدنی در هوای سرد، مانند پاروکردن برف نیز ممکن است خطرناک باشد، زیرا این فعالیت‌ها منجر به ایجاد فشار مضاعف روی قلب می‌شود.»

برچسب ها: قلب حمله قلبی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر