کد خبر: ۱۰۱۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۷
معاون اعتباری بانک تشریح کرد:

بانک صادرات ایران ١٥٧ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش‌های اقتصادی پرداخت کرد

معاون اعتبارات بانک صادرات ایران از پرداخت بیش از ١٥٧ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخش‌های مختلف اقتصادی کشور از ابتدای سال جاری تاکنون توسط این بانک خبر داد.
بانک صادرات ایران ١٥٧ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش‌های اقتصادی پرداخت کرد

بانک صادرات ایران ١٥٧ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش‌های اقتصادی پرداخت کرد

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، ایرج نیک‌اختر با اعلام این خبر افزود: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بزرگترین و موثرترین بانک‌ها، سهم برجسته‌ای در تامین مالی زیرساخت‌های کلان اقتصادی، شکوفایی حوزه تولید، اشتغالزایی، کارآفرینی در حوزه دانش‌بنیان‌ها و فراگیری خدمات مالی حمایتی به مردم اقصی نقاط کشور دارد و این ماموریت از فروردین تا آذرماه سال جاری با پرداخت بیش از ١٥٧ هزار میلیارد تومان تسهیلات در قالب عقود مختلف و بخش‌های متنوع اقتصادی کشور ادامه یافته است.
وی افزود: عقود مختلف اجاره به شرط تملیک، جعاله، خرید دین، سلف، فروش اقساطی، وام‌های قرض‌الحسنه، مشارکت مدنی و مضاربه در چارچوب بانکداری بدون ربا اساس خدمات بانک صادرات ایران است که در بخش‌های خدمات و بازرگانی، ساختمان، صادرات، صنعت و معدن، کشاورزی، مسکن و سایربخش‌ها بعلاوه حوزه مسئولیت‌های اجتماعی با جدیت دنبال می‌شود.
نیک‌اختر با بیان اینکه روحیه خدمت به اقتصاد و مردم، گره‌گشایی از مشکلات، رضایت‌مندی و مشتری‌مداری از جمله نعمت‌های خداوند به مدیران جهادی است، افزود: پاسخگویی به موقع و ارائه خدمت در کمترین زمان ممکن، سرلوحه فعالیت کارکنان بانک صادرات ایران است و تلاش می‌شود تا روند رسیدگی به پرونده‌های اعتباری در هر زمان قابل رصد باشد.
وی توجه ویژه بانک صادرات ایران به تسهیلات ماده ٥٦ برای کمک به توسعه زیرساخت‌های آب، راه‌سازی، سدسازی و تسهیلات حمایتی را از جمله برنامه‌های جدی بانک عنوان کرد.
نیک‌اختر با اشاره به مهمترین اقدامات در حال اجرا از ابتدای سال ١٤٠١ در حوره‌های اعتباری بانک، گفت: ٦٨ طرح مهم ملی به ارزش بیش از ٧٠ هزار میلیارد تومان با تسهیلات و نظارت بانک صادرات ایران در کشور در حال اجرا است که عمدتا در بخش‌های نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، صنایع مادر همچون صنایع آلومینیوم، سرمایه‌گذاری‌های عظیم نفت، گاز، انرژی، صنایع پایین دستی و پتروشیمی، صنعت گردشگری، بیمارستانی، توسعه حمل و نقل ریلی، بنادر و دریانوردی، طرح‌های ماده ٥٦ در حوزه راه و شهرسازی، وزارت نیرو و سایر بخش‌ها متمرکز است.
معاون اعتباری بانک صادرات ایران افزود: تمرکز بانک صادرات ایران بر افزایش رونق تولید در کشور با رویکرد تولید باکیفیت برای حفظ منافع عمومی، ایجاد رضایتمندی و افزایش قدرت رقابت تولیدات ملی در بازار‌های جهانی مد نظر است.
وی با اشاره به محدودیت منابع در نظام بانکی، استفاده از ابزار‌های متنوع مالی و بانکی برای تامین مالی بخش‌های مختلف اقتصادی را خاطرنشان کرد و از پرداخت ٢٠٧ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی در قالب وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات با نرخ‌های ترجیحی خبر داد.
نیک‌اختر افزود: بانک صادرات ایران در ٩ ماه اول سال جاری بیش از ١٢٨ هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه ازدواج، ٢٧ هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه فرزندآوری، ١٢ هزار میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن، ٢٧٠٠ میلیارد ریال تسهیلات طرح‌های زیربنایی و حدود ١١ هزار و ٥٠٠ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و بنیاد برکت ستاد اجرایی پرداخت کرده است.
نیک‌اختر همچنین از تصویب بیش از یک هزار پرونده اعتباری در عقود و مرابحه خرد به ارزش بالغ بر ٢١١ هزار میلیارد ریال خبر داد و اظهار کرد: روند رسیدگی به پرونده‌های اعتباری با سرعت به مراتب بیشتری نسبت به سال گذشته دنبال می‌شود و در تلاش هستیم تا به نیاز‌های جامعه به موقع پاسخ دهیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر