کد خبر: ۱۰۱۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۸

تصاویر بارش برف ۲ متری در ژاپن

برف ژاپن؛ در منطقه هیجیوری ژاپن ۲۲۳ سانتیمتر برف باریده است که به منزله یک رکورد در بارش برف در ماه دسامبر است.
تصاویر بارش برف ۲ متری در ژاپن

برف ژاپن

بارش برف ۲ متری در ژاپن؛ در برخی از مناطق ژاپن بیش از دو متر برف بارید.

مخاطب ۲۴- به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ان اچ کی، شمال ژاپن هم اکنون شاهد بارش بیشترین برف در مناطق مسکونی است. مردم این مناطق شاهد بیشترین میزان بارش برف در این زمان از سال هستند. در منطقه شینجو ۹۰ سانتیمتر برف بارید. بارش برف سبب اختلال در حرکت خودرو‌ها در جاده‌ها شد.

یک کارشناس هواشناسی ژاپن در این باره می گوید: بر اساس آمار‌هایی که دریافت کرده ایم در منطقه هیجیوری ۲۲۳ سانتیمتر برف باریده است. این به منزله یک رکورد در بارش برف در ماه دسامبر است. در منطقه سومون هم ۱۸۶ سانتیمتر برف باریده است. یکی از دلایل بارش برف سنگین افزایش غیرمنتظره دمای آب اقیانوس است.
کارشناسان بر این باورند تغییرات اقلیمی یکی از دلایل وقوع چنین بارش های سنگینی در کشور ژاپن است. تغییرات اقلیمی با تاثیر مستقیم بر الگوی بارش های فصلی، باعث وقوع سیل و طوفان در یک منطقه و وقوع خشکسالی در مناطق دیگر می شود.

سه کشته درپی بارش شدید برف
مقامات ژاپنی چهارشنبه گفتند بارش شدید برف در شمال غربی این کشور از اوایل این هفته، دست‌کم سه کشته برجای گذاشته است، صدها دستگاه خودرو در بزرگراه ها گرفتار شده‌اند، حرکت قطارها مختل شده است و هزاران خانه برق ندارند.

سامانه قدرتمند هوا موجب بارش شدید برف در مناطق ساحلی شمال ژاپن از روز شنبه شده است. ارتفاع برف در برخی قسمت های ژاپن به بیش از ۲ متر می رسد. نظامیان ژاپنی به پاکسازی برف در بزرگراه های شهر نیگاتا کمک کردند که صدها خودرو و کامیون در ترافیکی به مسافت بیش از ۲۰ کیلومتر گرفتار شده اند.

وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت اعلام کرد بیش از ده هزار خانه عمدتا در نیگاتا تا چهارشنبه صبح برق نداشتند و تحویل کالاهای فروشگاه ها به سبب مسدود بودن جاده ها به تعویق افتاد. اداره مدیریت فاجعه و آتش سوزی اعلام کرد سه نفر کشته و ده نفر دیگر زخمی شده اند.

تصاویر بارش برف ۲ متری در ژاپن

 

تصاویر بارش برف ۲ متری در ژاپن

 

تصاویر بارش برف ۲ متری در ژاپن

 

تصاویر بارش برف ۲ متری در ژاپن

 

تصاویر بارش برف ۲ متری در ژاپن

برچسب ها: ژاپن برف
آخرین اخبار
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر