کد خبر: ۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵
وصول بدهی امارات درروزهای آینده

قراردادفروش نفت به توتال امضا شد

وزیر نفت با اشاره به امضای قرارداد فروش نفت با توتال از امضای قرارداد مشابه با انی ایتالیا تا چند روز آینده خبر دادوگفت: بدهی اینوک امارات ( ۵.۳ میلیارد دلار) در چند روز آینده وصول می‌شود.

src="/files/fa/news/ با اشاره به اینکه قرارداد فروش ١٦٠ هزار بشکه نفت خام ایران به شرکت فرانسوی توتال ١٦ فوریه (سه شنبه، ٢٧ بهمن ماه) اجرایی می شود، اظهار کرد: براساس قرارداد امضا شده میان شرکت ملی نفت ایران و توتال، این شرکت فرانسوی روزانه ١٦٠ هزار بشکه نفت خام ایران را راهی قاره سبز می‌کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، وزیر نفت با تایید این موضوع که آیا افزون بر قرارداد فروش نفت شرکت ملی نفت ایران و توتال، درباره زمینه حضور این شرکت فرانسوی در پروژه‌های نفتی نیز توافقی حاصل شده است، گفت: توتال برای حضور در میدان نفتی آزادگان جنوبی و ایران ال ان جی اظهار علاقه کرده و قرار است ایران اطلاعات لازم را برای مطالعه در اختیار این شرکت فرانسوی قرار دهد تا آنان پیشنهادهای خود را ارائه دهند؛ بدان معنا که ما در این باره توافق نکرده ایم که کار به آنها واگذار شود بلکه توافق برای انجام مطالعه از سوی توتال انجام شده است.

زنگنه خبر تکذیب شده را بالاخره تایید کرد

در همین حال، هفته گذشته سیدمحمود مرعشی مجری توسعه میدان آزادگان در شرکت مهندسی و توسعه نفتی ایران در گفتگویی با اشاره به انجام مذاکراتی با شرکت توتال فرانسه به منظور توسعه فاز دوم میدان مشترک نفتی آزادگان جنوبی، گفته بود: براساس برآوردهای انجام شده، هزینه سرمایه گذاری فاز دوم آزادگان جنوبی کمتر از ۵ میلیارد دلار بوده که البته این رقم قطعی نیست.

این در حالی است که سایت خبری وزارت نفت در واکنش به خبر خبرگزاری مهر، هرگونه مذاکره بین ایران و شرکت توتال فرانسه برای توسعه آزادگان جنوبی را کذب محض خوانده بود!

مدیران انی برای خرید نفت به تهران می‌آیند

وزیر نفت درباره اینکه آیا در سفر اخیر به ایتالیا با شرکت ایتالیایی انی قراردادی امضا شده است، اظهار کرد: در سفر به رم با انی قراردادی امضا نشد اما مقام‌های این شرکت قرار است به زودی به تهران بیایند تا یک قرارداد خرید نفت از ایران را امضا کنند، ضمن اینکه این شرکت برای مشارکت در توسعه یکی از میدان‌های ایران ابراز علاقه کرده است که در این باره نیز مانند توتال، تفاهم خواهیم کرد.

زنگنه مقدار درخواست انی برای خرید نفت خام از ایران را روزانه ١٠٠ هزار بشکه عنوان کرد و یادآور شد: افزون بر این شرکت، پالایشگر ایتالیایی ساراس خواستار خرید روزانه ٦٠ تا ٧٠ هزار بشکه نفت خام از ایران است.

وی با اشاره به اینکه انی و ساراس هر دو پیش از لغو تحریم‌ها از مشتریان اروپایی نفت خام ایران بودند، اظهارداشت: تنها مقصد اروپایی نفت خام ایران در دوران تحریم، ترکیه بود که روزانه ١٠٠ هزار بشکه نفت از ایران می‌خرید که با قراردادهای کنونی به این میزان بیش از ٣٠٠ هزار بشکه در روز اضافه خواهد شد.

وصول بدهی امارات تا چند روز آینده


وزیرنفت درباره دریافت بدهی نفتی ایران با بیان اینکه هم اکنون فرآیند بازکردن حساب برای پرداخت مطالبات ایران در حال انجام است و آنها مشکلی برای پرداخت بدهی ندارند، تصریح کرد: همه شرکت‌های معتبری که از آنها طلب داریم، حتی شرکت اینوک امارات ( ۵.۳ میلیارد دلار) منتظر باز شدن فرآیند حساب‌هاست که چند روزی طول می‌کشد تا بدهی آنها پرداخت شود.

آخرین وضعیت تسویه بدهی نفتی یونانی‌ها

وی درباره پرداخت بدهی یونان نیز با بیان اینکه این کشور به دلیل ورشکستگی برای بازپرداخت بدهی، اندکی مشکل دارد، تصریح کرد: این کشور قرار است براساس یک برنامه زمان بندی بدهی خود را پرداخت کنند که هنوز تفاهم با آنها نهایی نشده است.

زنگنه با بیان اینکه شرکت هلنیک پترولیوم یونان بحثی درباره بازپرداخت بدهی ندارد، به سفر آلکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان به تهران در هفته جاری اشاره کرد و افزود: همزمان با این سفر بحث‌های در این زمینه انجام خواهد شد، ضمن این که بازپرداخت این پول با بهره حقوقی اندکی به ایران پرداخت می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر