کد خبر: ۱۰۰۶۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱

ژست خبرساز آقای رئیس با نجومی شدن قیمت دلار! + عکس

در این اقتصاد ما اصولا بدهکاریم. بدهکاری‌مان هم منطقی است. خرج‌مان بیشتر از دخل‌مان است. اما امروز وقتی پای صحبت‌های رئیس کل بانک مرکزی می‌نشینیم، متوجه می‌شویم این علم اعداد می‌تواند معجزه کند و صاحب این علم می‌تواند معامله‌ای را که در آن بدهکار است، طلبکار شود.
ژست خبرساز آقای رئیس با نجومی شدن قیمت دلار! + عکس

مخاطب ۲۴- به نقل از برترین ها؛ روزنامه هم‌میهن نوشت: وقتی عکس رئیس کل بانک مرکزی را در نشست خبری دیدم یاد عکس «آقا تختی» در برگشت از المپیک ۱۹۶۴ توکیو افتادم. قصد مسخره کردن ندارم که روزگار روزنامه‌نگار و کارمند جماعت در این وضعیت اقتصادی جایی برای مسخرگی نمی‌گذارد.

ژست خبرساز آقای رئیس با نجومی شدن قیمت دلار

 

حتی ذهن اقتصادی درست و درمانی هم ندارم که بتوانم بالا و پایین شدن قیمت ارز و تورم را به یکدیگر ربط دهم. با اینکه هر روز اخبار را دنبال می‌کنم نمی‌توانم بین صحبت‌های مسئولان اقتصادی و نتیجه‌ای که بر اقتصاد کشور می‌گذارد ربط منطقی پیدا کنم.

سهم ما بی‌سواد‌های اقتصادی از عدد تورم نقطه‌به‌نقطه و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و ارز نیمایی، کوچک و کوچک‌تر شدن سبد خرید خانه و تمام شدن حقوق در یک‌سوم اول ماه کاری است. با اینکه حافظه دقیقی هم نداریم، اما خوب خاطرمان هست حذف ارز ۴۲۰۰ قرار بود جلوی رانت را بگیرد.

ارز نیما به میدان بیاید و صدقه سر نیما و افزایش ۵۷ درصدی حقوق اسب سرکش قیمت رام شود. نمی‌خواهم بی‌انصافی کنم می‌دانم ایران گرفتار شرایط پیچیده‌ای است. اما وقتی پای حرف رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، وزیر اقتصاد و... می‌نشینیم، انگار نه انگار که در وضعیت پیچیده‌ای قرار گرفته‌ایم. اعداد و ارقام برای مایی که درکی از علم اقتصاد نداریم، صرفا درجمع کردن رقم اجاره خانه، پول بنزین، برنج، روغن و هزینه عهد و عیال و کم کردنش از مقدار حقوق دریافتی ماهانه یا کارکرد روزانه است.

در این اقتصاد ما اصولا بدهکاریم. بدهکاری‌مان هم منطقی است. خرج‌مان بیشتر از دخل‌مان است. اما امروز وقتی پای صحبت‌های رئیس کل بانک مرکزی می‌نشینیم، متوجه می‌شویم این علم اعداد می‌تواند معجزه کند و صاحب این علم می‌تواند معامله‌ای را که در آن بدهکار است، طلبکار شود.

برچسب ها: بانک مرکزی ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچری اش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچری اش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر