کد خبر: ۵۰۴۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
تا ۲۷ مهرماه تمدید شد؛

آخرین‌مهلت افتتاح و یا تکمیل موجودی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک پارسیان

فرصت شرکت در قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز ریالی صندوق قرض‌الحسنه بانک پارسیان سال ۱۴۰۳، تا ۲۷ مهرماه سال جاری تمدید شد.
آخرین‌مهلت افتتاح و یا تکمیل موجودی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک پارسیان

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛با توجه به استقبال گسترده از جشنواره قرعه‌کشی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک پارسیان و به‌منظور فراهم‌سازی مشارکت هرچه بیشتر هم‌وطنان گرامی در انجام این اقدام نیک و خداپسندانه و امکان بهره‌مندی از جوایز ارزشمند آن، مدت افتتاح و یا تکمیل موجودی این حساب‌ها تا تاریخ ۲۷ مهرماه تمدید شد.

مراسم قرعه‌کشی این دوره از حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز در تاریخ ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد و متقاضیان و مشتریان ارجمند تا پایان روز جمعه مورخ ۲۷ مهرماه فرصت دارند، نسبت به افتتاح حساب و یا تکمیل موجودی در شعب بانک پارسیان در سراسر کشور ویا به صورت غیرحضوری و با استفاده ازسامانه‌های الکترونیکی اقدام کنند.

باز بودن حساب و داشتن حداقل موجودی ۵۰۰ هزار ریال از شرایط لازم برای شرکت در قرعه‌کشی بوده و هر یکصد هزار ریال در هر روز یک امتیاز خواهد داشت.

لازم به ذکر است؛ در این دوره از قرعه‌کشی به قید قرعه به ۱۰۰ نفر از دارندگان حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز جایزه ۲.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی کمک‌هزینه خرید خودرو داخلی تعلق خواهد گرفت.

همچنین؛ ۱۰۱ کمک‌هزینه خرید لوازم‌خانگی هر یک به مبلغ ۱ میلیارد ریال، ۱۰۲ کمک‌هزینه خرید صنایع‌دستی هریک به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال و ۱۰۳ جایزه نقدی ۴۰۰ میلیون ریالی، ۱۰۴ جایزه نقدی ۲۰۰ میلیون ریالی، ۱۰۵ جایزه نقدی ۱۰۰ میلیون ریالی، ۱۰۶ جایزه نقدی ۵۰ میلیون ریالی و ۸۶.۴۰۸ جایزه نقدی ۵ میلیون ریالی از دیگر جوایز این دوره از قرعه‌کشی حساب‌های پس‌انداز بانک پارسیان است.

برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مسئولین نباید همان راه مدیران زمان طاغوت را بروند مسئولین نباید همان راه مدیران زمان طاغوت را بروند
از نمایندگان مجلس برای ابلاغ و اجرای قوانین اسلام در کشور حمایت می‌کنیم.
احسان حدادی: همین الان اتاق‌های آفتاب انقلاب بهتر از اتاق‌های آمریکاست! احسان حدادی: همین الان اتاق‌های آفتاب انقلاب بهتر از اتاق‌های آمریکاست!
رییس فدراسیون دوومیدانی گفت: من یک فدراسیون را تحویل نگرفتم بلکه یک پارک را تحویل گرفتم که در آن تمرین و شادی می‌کردند و از آن مدال هم درنمی‌آمد.
تیزر رسمی سریال «پایتخت ۷» تیزر رسمی سریال «پایتخت ۷»
پایتخت ۷ از ۴ فروردین ۱۴۰۴ پخش می‌شود.
حامیان حجاب برای تجمع اجازه قانونی دارند؟ حامیان حجاب برای تجمع اجازه قانونی دارند؟
رییس جبهه اصلاحات به وزیر کشور: می‌خواهیم در حمایت از موضع رییس جمهور و در مخالفت با قانون حجاب تجمع برگزار کنیم؛ ما چنین حقی داریم؟
پوشیدن پیراهن رونالدو در تخت خواب چقدر درد سر دارد! پوشیدن پیراهن رونالدو در تخت خواب چقدر درد سر دارد!
مدیران استقلال به مهاجم قرقیزستانی این تیم بابت انتشار یک استوری و گرفتن پیراهن کریستیانو رونالدو تذکر دادند.
سرکرده غارت میراث فرهنگی ایران، معروف به پوآرو دستگیر شد! سرکرده غارت میراث فرهنگی ایران، معروف به پوآرو دستگیر شد!
اخیراً خبر دستگیری یکی از سرکرده‌های غارت میراث فرهنگی ایران در فضای مجازی منتشر شده و این گمانه را ایجاد کرده که آیا "پوآرو" از اربیل عراق به ایران منتقل خواهد شد یا خیر؟
مطالبات معلمان حق‌التدریس با حقوق اسفند پرداخت می‌شود مطالبات معلمان حق‌التدریس با حقوق اسفند پرداخت می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش درباره پرداخت مطالبات معلمان حق‌التدریس توضیحاتی را ارائه کرد.
برگزیده
پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد! پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد!
به حکم قانون بودجه سال ۱۴۰۴ طرحی در تهران به صورت آزمایشی آغاز شده که کارت سوخت صاحبان خودرو را به حساب بانکی آنها متصل می‌کند.
هشدار قوه قضاییه نسبت به خرید طلای آنلاین هشدار قوه قضاییه نسبت به خرید طلای آنلاین
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با صدور پیامک سراسری به همه شهروندان، نسبت به خرید طلای آنلاین و سوء استفاده کلاهبرداران هشدار داد.
اژه‌ای: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش از افتخارات نظام است اژه‌ای: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش از افتخارات نظام است
رئیس قوه قضاییه گفت: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش، در زمره افتخارات نظام است؛ آن را به اغراض و تعلقات سیاسی و جناحی آلوده نکنیم؛ مقامات دولت قبل از جمله شهید رئیسی و آقای مخبر در این خصوص ورود مجدانه داشتند. البته اینکه افرادی بگویند درخصوص احکام صادره قانع نشدند، شاید درست باشد و ضرورت به تبیین‌گری بیشتر وجود داشته باشد؛ در هر صورت نکته مهم آن است که کاری که نتیجه همکاری قوه قضاییه و دولت سیزدهم است را خراب نکنیم؛ این جفا است.
صفحه خبر بالای تصاویر