کد خبر: ۴۹۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵

مدال آوران چگونه به دانشگاه می‌روند؟

معاون آموزشی وزارت علوم طی نامه‌ای خطاب به روسای دانشگاه‌ها قواعد و شرایط پذیرش بدون آزمون مدال آوران جهانی را اعلام کرد.
مدال آوران چگونه به دانشگاه می‌روند؟

مخاطب ۲۴- روح الله رازینی، معاون آموزش وزارت علوم طی نامه‌ای خطاب به روسای دانشگاهها و مؤسسه‌های دولتی و غیر دولتی و دانشگاه آزاداسلامی تاکید کرد. 

براساس مصوبه هشتاد و دومین جلسه شورای هدایت استعداد‌های درخشان به تاریخ ۲۰ خرداد ماه جاری درخصوص ارائه تسـهیلات پـذیرش به برگزیـدگان مسابقـات ملی و جهانی مهارت سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای کشور برای ورود به دوره‌های کاردانی (پیوسـته یا ناپیوسـته) و کارشناسـی (پیوسته یا ناپیوسته) به صورت مازاد بر ظرفیت‌های پذیرش با آزمون و بدون آزمون برای پذیرش‌های بدون آزمون از سال تحصـیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ و پس از آن، موارد زیر برای استحضار و اجرا ابلاغ ِمی شود:

۱ـ دارنـدگان مدال طلا، نقره، برنز و مدالیون برتری (برگزیدگانی که مطابق با مقررات سازمان جهانی مهارت موفق به کسب امتیاز ۷۰۰ و بالاتر در مسابقات جهانی می‌شوند وجزو مدال آوران نمی‌باشند) مسابقات جهانی مهارت و دارنـدگان مـدال طلای مسابقات ملی مهارت، می‌توانند بدونشـرکت در آزمونورودی سازمان ملی سنجش و ارزشـیابی نظـام آموزش کشور، بـا ارائه معرفی نـامه ازسوی سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای کشور و پس از موافقت دانشگاه پذیرنده، در دوره تحصیلی بالاتر پذیرفته شوند.

۲ـ برگزیـدگان مسابقـات (منـدرج در بنـد یک) دارای مـدرک تحصـیلی دیپلم مورد تأییـد وزارت آموزش و پرورش، امکان ورود به دوره کاردانی (پیوسـته یا ناپیوسـته) یا کارشناسی پیوسته و برگزیدگان دارای مدرک تحصـیلی کاردانی (پیوسـته یا ناپیوسـته) مورد تأیید وزارت علوم، امکان ورود به دوره کارشناسی ناپیوسته را دارند.

۳ـ ادامه تحصیل فقط در رشته‌های مرتبط با زمینه برگزیدگی متقاضی در مسابقات امکانپذیر است.

۴ـ تشـخیص ارتباط رشـته دانشـگاهی با زمینه برگزیدگی بر عهده گروه آموزشـی و با تأیید شورای آموزشـی دانشگاه است.

۵ـ برگزیدگی در هر دوره تحصیلی فقط برای ورود به دوره تحصیلی بعدی قابل استفاده است.

۶ـ پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پساز دانش آموختگی و فقط برای یک بار امکانپذیر است.

۷ـ پذیرش متقاضـیان در دوره روزانه به صورت رایگان و در سایر دوره‌ها بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشگاه انجام می‌شود.

۸ـ سازمـان آموزش فنی وحرفه‌ای کشور که مرجع تأییـد مسابقـات است، هرسـال اسامی برگزیـدگان را به سازمان ملی سنجش اعلام می‌نماید.

۹ـ اسامی پذیرفته شدگان باید توسط معاونت آموزشـی دانشـگاه برای تأییدصلاحیت عمومی به سازمان ملی سنجش ارسال شود و قطعی شدن ثبت نام منوط به تأیید سازمان مذکور است.

۱۰. مسئولیت شرح و تفسیر مصوبه بر عهده معاونت آموزشـی وزارت است و درصورت نیاز معاونت آموزشی وزارت می‌تواند پس از تأیید کمیته کارشناسـی مسائل اسـتعداد‌های درخشان، دستورالعمل اجرایی این مصوبه را تنظیم و برای اجرا ابلاغ نماید.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟ آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟
آیا انسان با مرگ، همه تجربه‌ها را با خود از بین خواهد برد یا دانشمندان راهی برای بازیابی خاطره و تجربه از مغز انسان مرده پیدا کرده‌اند؟
مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟ مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟
رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد شرایط نگهداری مسواک، توضیحاتی داد.
ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی! ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی!
لاکچری‌فروشی حتی به بازار جوراب روز پدر هم کشیده شده است؛ باور نمی‌کنید؟
اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟ اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟
نهنگ به‌عنوان بزرگترین جانور زمین شناخته می‌شود و ابعاد حیرت‌انگیزی دارد. اگر انسان توسط یک نهنگ بلعیده شود، چه اتفافی رخ می‌دهد؛ آیا امکان زنده ماندن وجود دارد؟
بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟ بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟
چای یکی از نوشیدنی‌هایی است که تقریبا در همه دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد
شماری از بیمارستان‌های خصوصی در کابل و هرات گفتند که حکومت طالبان از یک ماه به این سو عمل پیوند کلیه را در بیمارستان‌های افغانستان ممنوع کرده است.
بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟ بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟
متخصص اطفال با حصور در برنامه مادر و کودک در مورد سن بلوغ نکاتی را بیان کرد.
برگزیده
همسران غریب:با هم و تنها همسران غریب:با هم و  تنها
از بین رفتن رابطه زوجیت، مثل مرگ یک موجود زنده ناراحت‌کننده است. رابطه‌ها با امید آغاز می‌شوند و وقتی از واقعیت شکست می‌خورند تمام می‌شوند، حتی اگر هیچ وقت مرگ‌شان روی کاغذ اعلام نشود.
آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین
«قریب به اتفاق خانواده‏ قربانیان که بالای ۱۰۰ خانواده بودند، شکایت کرده بودند، اما دو جلسه مانده به آخرین جلسه دادگاه، بیشترشان از روی ناامیدی به رسیدگی منصفانه، شکایت‏شان را پس گرفتند و تنها ۷ تا ۸ خانواده باقی ماندند.»
ایران چندمین کشور باهوش جهان؟ ایران چندمین کشور باهوش جهان؟
تا چند هفته پیش و براساس اطلاعات منتشر شده در سال ۲۰۲۴، ایرانی‌ها به‌عنوان سومین کشور باهوش جهان شناخته می‌شدند اما در به‌روزرسانی سال جدید میلادی (۲۰۲۵) رتبه‌بندی آی‌کیو کشورها با تغییرات اندکی همراه شد و ایرانی‌ها هم با یک پله جهش به رتبه دوم دست پیدا کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر