کد خبر: ۴۸۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲

قانون جدید برای واردات آیفون وضع شد

ثبت سفارش‌های جدید برای رویه واردات از طریق صادرات خود (عمدتا مرتبط با تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار) از این پس مشمول بررسی سیستمی سابقه واردات خواهد شد و رانت ایجاد شده برای برخی صادرکنندگان حذف شد.
قانون جدید برای واردات آیفون وضع شد

مخاطب ۲۴- بررسی سامانه جامع تجارت نشان می‌دهد بعد از مطرح شدن شبهات جدی. در خصوص واردات تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار از طریق رویه واردات در مقابل صادرات خود به تازگی تغییرات مجوز‌ها و شرایط ورود این کالا به کشور اعمال شده است.

بر این اساس در گذشته سابقه واردات برای مدل تامین ارز از محل صادرات خود اعمال نمیشد، این موضوع آشفتگی‌های جدی در حوزه واردات و عرضه تلفن همراه ایجاد کرده بود. ابعاد ماجرای تا جایی پیشرفت که دقیقا یک سال قبل (شهریور ماه ۱۴۰۲) سازمان توسعه تجارت بر ورود کالا‌های نا مرغوب از طریق فعالان اقتصادی غیر مرتبط با حوزه تلفن همراه صحه گذاشت.

این در حالی است که در تازه‌ترین تغییرات اعمال شده از این پس سابقه واردات برای تمام رویه‌های مربوط به واردات تلفن همراه اعمال خواهد شد.

اخیراً باگی کشف شده است که به‌سادگی می‌تواند باعث از کار افتادن گوشی آیفون و آیپد شود. جالب اینکه برای فعال‌کردن باگ مذکور فقط به تایپ ۴ کاراکتر نیاز دارید.

بررسی سیستمی سابقه واردات
همانطور که قابل مشاهده است بررسی سیستمی سابقه واردات برای ثبت سفارشی که تامین ارز آن از محل صادرات خود انتخاب شده، فعال گردیده است.

بررسی سابقه واردات به عنوان یک اهرم حمایتی در کنترل مصرف ارزی در واردات کالا‌های مختلف به خصوص تلفن همراه اهمیت دارد. از سال ۱۴۰۱ با اعمال رویه واردات درمقابل صادرات خود بدون بررسی سیستمی سابقه واردات عملا یک امتیاز انحصاری مهم برای برخی صادرکنندگان ایجاد شد. حالا با افزایش قابل توجه سابقه برخی فعالان اقتصادی بررسی سیستمی سابقه واردات برای کلیه رویه‌های مرتبط با تلفن همراه اعمال خواهد شد. بر این اساس بایستی وضعیت واردات بدون سابقه در یکی دو سال اخیر شفاف شود.

گام دوم در حوزه اصلاحات مرتبط با واردات تلفن همراه، تعیین تکلیف واردات بدون خدمات رسمی پس از فروش است. این موضوع منجر به اعتراض سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز شده بود.

برچسب ها: واردات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟ آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟
آیا انسان با مرگ، همه تجربه‌ها را با خود از بین خواهد برد یا دانشمندان راهی برای بازیابی خاطره و تجربه از مغز انسان مرده پیدا کرده‌اند؟
مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟ مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟
رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد شرایط نگهداری مسواک، توضیحاتی داد.
ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی! ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی!
لاکچری‌فروشی حتی به بازار جوراب روز پدر هم کشیده شده است؛ باور نمی‌کنید؟
اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟ اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟
نهنگ به‌عنوان بزرگترین جانور زمین شناخته می‌شود و ابعاد حیرت‌انگیزی دارد. اگر انسان توسط یک نهنگ بلعیده شود، چه اتفافی رخ می‌دهد؛ آیا امکان زنده ماندن وجود دارد؟
بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟ بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟
چای یکی از نوشیدنی‌هایی است که تقریبا در همه دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد
شماری از بیمارستان‌های خصوصی در کابل و هرات گفتند که حکومت طالبان از یک ماه به این سو عمل پیوند کلیه را در بیمارستان‌های افغانستان ممنوع کرده است.
بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟ بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟
متخصص اطفال با حصور در برنامه مادر و کودک در مورد سن بلوغ نکاتی را بیان کرد.
برگزیده
همسران غریب:با هم و تنها همسران غریب:با هم و  تنها
از بین رفتن رابطه زوجیت، مثل مرگ یک موجود زنده ناراحت‌کننده است. رابطه‌ها با امید آغاز می‌شوند و وقتی از واقعیت شکست می‌خورند تمام می‌شوند، حتی اگر هیچ وقت مرگ‌شان روی کاغذ اعلام نشود.
آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین
«قریب به اتفاق خانواده‏ قربانیان که بالای ۱۰۰ خانواده بودند، شکایت کرده بودند، اما دو جلسه مانده به آخرین جلسه دادگاه، بیشترشان از روی ناامیدی به رسیدگی منصفانه، شکایت‏شان را پس گرفتند و تنها ۷ تا ۸ خانواده باقی ماندند.»
ایران چندمین کشور باهوش جهان؟ ایران چندمین کشور باهوش جهان؟
تا چند هفته پیش و براساس اطلاعات منتشر شده در سال ۲۰۲۴، ایرانی‌ها به‌عنوان سومین کشور باهوش جهان شناخته می‌شدند اما در به‌روزرسانی سال جدید میلادی (۲۰۲۵) رتبه‌بندی آی‌کیو کشورها با تغییرات اندکی همراه شد و ایرانی‌ها هم با یک پله جهش به رتبه دوم دست پیدا کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر