رئیس اتحادیه فروشندگان آهن گفت: متأسفانه این هفته بدون منطق اقتصادی بازار شاهد افزایش ۱۰ تا ۱۵درصدی قیمت آهن و میلگرد است.
قیمت شیر کم چرب و پر چرب، کره، برنج ایرانی، برنج پاکستانی، لوبیا چیتی، رب گوجه فرنگی، سیمان، گچ، انواع تایر، انواع روغن موتور، کاغذ نسبت به ماه قبل، بیش از ۱۰ درصد افزایش یافته است.
«روغن نباتی جامد» با ۲۴۷.۲ درصد و «روغن مایع» با ۲۳۳٫۸ درصد و «پنیر ایرانی پاستوریزه» با ۵۵٫۷ درصد بیشترین افزایش قیمت را در گروه لبنیات، تخممرغ و انواع روغن ثبت کردند.
نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به افزایش قیمت زعفران در ماه های اخیر، میزان مصرف زعفران ۷۰ درصد کاهش یافته است.
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی گفت: در حالی که قیمت مرغ در روزهای گذشته تا ۶۴ هزار تومان افزایش یافته بود دوباره کاهش یافت و اکنون در بازار به ۵۵ هزار تومان به فروش میرسد.
انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران اعلام کرد: به دلیل عدم ابلاغ مصوبه ستاد تنظیم بازار در خصوص تغییر حقوق و عوارض گمرکی کالاهای اساسی به یک درصد، بیش از ۶۰ هزار تن روغن نباتی در گمرکات معطل مانده است.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: با تامین برق کارخانجات سیمان و تداوم عرضه در بورس کالا و در مقابل کاهش خریداران، قیمت سیمان همچون هفته گذشته حدود ۱۲ درصد کاهش یافت تا در مجموع دو هفته اخیر افت ۲۵ درصدی در قیمت این کالا شاهد باشیم.
شکر نداریم! این جواب فروشندگان مواد غذایی به مشتریان شکر در بازار است. مشاهدات میدانی از فروشگاههای خُرد سطح شهر تهران نیز حاکی از آن است که عرضه شکر بسیار کم و فروشندگان با قیمت بالا به فروش میرسانند.
بر اساس گزارش میدانی، قیمت مرغ کامل تازه، بستهبندی کیسهای (پوشش کیسه نایلونی)در روز یکشنبه در بازار تهران با ۷ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش نسبت به روز شنبه به ۵۵ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.
بررسی های میدانی نشان می دهد که قیمت گوشت گوسفندی در بازار به کمتر از ۲۰۰ هزارتومان رسید که نسبت هفته گذشته روند کاهشی داشته است و وضعیت بازار بیانگر تداوم کاهش قیمت ها خواهد بود.