سازمان غذا و داروی امریکا استفاده از داروی آنتیبادی Evusheld را برای افرادی که نمیتوانند واکسن کووید-19 دریافت کنند مجاز اعلام کرده است.
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت، آخرین آمار ابتلا به کرونای اُمیکرون در استانهای کشور را تشریح کرد.
بر اساس آمار، عفونت اومیکرون علائمی مشابه سرماخوردگی ساده دارد و ممکن است به این دلیل فرد تصور کند سرماخورده است و به راحتی با سایر افراد خانواده و محل کار ارتباط داشته باشد.
کره جنوبی داروی خوراکی شرکت فایزر برای کووید-۱۹ بنام "پاکسلووید" Paxlovid را برای کاربرد اضطراری علیه این بیماری مهلک تایید کرد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، تزریق واکسن کرونا برای دانش آموزان را الزامی دانست.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با اشاره به شلوغی مراکز واکسیناسیون، دلیل این شلوغی را مراجعه افراد برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا عنوان کرد.
استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هشدار نسبت به وقوع پیک ششم کرونا در کشور، گفت:شواهد آن مشخص و قابل دیدن است؛ به شکلی که در برخی مناطق طغیانهای از اپیدمی قابل مشاهده است.
دلمیکرون ترکیبی از سویههای دلتا و اُمیکرون است که میتواند حتی سریعتر منتقل شود.
دزهای تقویتیِ واکسنهای کووید اکنون به طور گسترده در کشورهای مختلف در دسترس هستند و بزرگسالان (و برخی از نوجوانان) تشویق میشوند تا برای جبران کاهش اثربخشیِ واکسیناسیون اولیه، دزهای بیشتر از واکسن را نیز دریافت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از شناسایی یک مورد مشکوک مبتلا به سویه جدید کرونا (اُمیکرون) در این استان خبر داد.