تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تا صبح چهارشنبه (۱۵ دی) به بیش از ۲۹۵ میلیون و ۶۰۱ هزار نفر رسید و تعداد قربانیان این ویروس نیز از پنج میلیون و ۴۷۴ هزار نفر فراتر رفت.
رئیس سازمان غذا و دارو از رفع کبود واکسن آسترازنکا تاچند وز آینده خبر داد.
طبق نتایج یک مطالعه، در حالی که سویه اومیکرون به عنوان یک سویه «خفیف» در نظر گرفته میشود، علائم جدید آن شامل حالت تهوع و از دست دادن اشتها عنوان شده است.
دکتر کمال حیدری، معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسنهای داخلی اثربخشی مناسبی از خودشان نشان دادند و در حال حاضر با توجه به تولید بالای واکسنهای داخلی دیگر نیازی به واردات واکسنهای خارجی نمیبینیم.
دبیر کمیته علمی کشوری مبارزه با کرونا ضمن تشریح وضعیت موجود کرونا، گفت: بحث دلمیکرون یک بحث تئوزیک است که هنوز از مجامع علمی و محققین کشورهایی که شیوع بیشتری از اومیکرون را داشتند، گزارش نشده است.
وزارت بهداشت ترکیه ارائه دُز پنجمِ واکسن یادآور (بوستر) کرونا را برای گروههای خاصی از افراد در این کشور آغاز کرده است.
پس از گذشت چند ماه از شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا حالا دانشمندان نگاه خوشبینانهتری به این ویروس دارند.
چه زمانی باید نگران شروع پیک جدید کرونا در کشور شد؟ این سؤالی است که حمید سوری، استاد اپیدمولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به آن پاسخ میدهد.
مزیت قابل توجه واکسن غیرفعال سینوفارم CNBG کووید ۱۹ حملونقل و نگهداری راحت آن است. این واکسن برای نگهداری فقط به دمای ۲ تا هشت درجه سانتیگراد نیاز دارد و برای حفظ قدرت آن احتیاجی به اقدامات خاص و سخت نیست.
همزمان با شیوع سریع سویه اُمیکرون کرونا در جهان، رکورد مبتلایان به این ویروس در سطح جهانی شکسته شد.