معاملات امروز بازار سهام در حالی از ساعاتی دیگر آغاز میشود که سهامداران نگرانند در صورت تداوم روند نزولی دیروز، شاخص کل سطح حمایتی 2 میلیون و 100 هزار واحدی را هم از دست بدهد.
ریزشها تداوم دارد؟
بورس تهران در حالی وارد سومین هفته از پاییز میشود که ریسکهای سیاسی و تنشهای منطقهای همچنان بر بازارها سایه افکنده است، تداوم این وضعیت در کنار دامنه نوسان محدود، خروج بورس از رکود را ملزم به دخالت مستقیم دولت میکند.
زمان تغییر دامنه نوسان است؟
امروز معاملات در بازار سرمایه برای چهارمین روز متوالی در دامنه نوسان مثبت و منفی یک دنبال میشود و این در حالی است که برخی از کارشناسان معتقدند دامنه نوسان با فروکش کردن ریسکهای سیاسی باید به حالت سابق برگردد.
معاملات بورس تهران، امروز برای سومین روز متوالی در دامنه نوسان مثبت و منفی یک صورت میپذیرد و انتظار است که تعادل به بازار سرمایه برگردد.
تحلیل تکنیکال یکی از ابزارهای کلیدی در بازارهای مالی برای پیشبینی حرکت قیمتها است. این روش به بررسی دادههای قیمتهای گذشته، نمودارها و شاخصها میپردازد تا به معاملهگران کمک کند تصمیمات بهتری بگیرند.
معاملهگران میگویند سومین روز پاییز مصادف با روز رکورد بازار طلا و سکه بوده، قیمت سکه به ۴۶ میلیون رسید، طلای آبشده با افزایش در یکقدمی کانال ۱۷ میلیون معامله شد و صندوقهای طلا، هم در ورود پول و هم در ارزش معاملات رکورد زد. چرا بازار تغییر وضعیت داد؟
نیروهای صعودی در بازار ماندگار خواهند بود؟
فاکتورهای عملکردی بورس تهران در روزهای اخیر نشان از بهبود وضعیت بازار دارد. آیا تقاضا در بازار تداوم خواهد داشت؟
پیام سه دولتمرد برای بازار سهام
دیروز شاخصهای بورس تهران رشد کردند. ناظران این رشد را متأثر از پیام سه دولتمرد دانستند.
انحصارات کاهش مییابد؟
برخی ناظران معتقدند سیگنالهای مثبت دولت بر بازار اثر گذاشته است. وزیر اقتصاد اعلام کرده دولت برای لغو انحصارها تلاش خواهد کرد و واردات خودرو نیز آزاد خواهد شد.
مشکل اصلی بورس تهران چیست؟
در تابستان امسال، علاوه بر ریسک احتمال درگیری نظامی میان ایران و اسرائیل، کمبود برق برای صنایع گران تمام شد. اغلب صنایع بزرگ و زیربنایی کشور به علت کمبود برق دچار زیان شدند. اقتصاددانان معتقدند ریشه ناترازی (بخوانید کمبود) انرژی در کشور قیمت گذاری دستوری است. در واقع ناترازی انرژی، همانند ناترازی بودجه، ناترازی بانکها و... به ساختار دستوری اقتصاد ایران برمیگردد.