انتشار تصاویر و ویدئوهایی از خشکسالی در ایران و آب و هوای برفی ترکیه، طی روزهای اخیر، توجه زیادی را برانگیخته است و این پرسش ایجاد شده که چرا با وجود کمبود شدید بارش برف و باران در کشور به فاصله یک مرز، در کشور ترکیه بارش برف رخ میدهد.
حدود ۲۰ میلیون نفر از جمعیت ایران در مناطقی زندگی میکنند که پدیده فرونشست زمین با «نرخهای متفاوت» در آنها وجود دارد. این خبر را علی بیتالهی، دبیر کارگروه ملی مخاطرات طبیعی، اعلام کرد و گفت: «از بین ۳۱ استان کشور در ۱۸ استان شاهد رخداد فرونشست هستیم.»
سازمان هواشناسی با اشاره به پایداری هوا در شهرهای صنعتی، از افزایش آلودگی در این شهرها خبر داد.
شهردار لندن، صادق خان، اخیرا برای تلاش جهت گسترش مناطق ULEZ یا «مناطق با انتشار آلودگی پایین» بسیار مورد توجه قرار گرفته است. مناطق ULEZ مناطق خاصی هستند که با استاندارد خودروهای خاصی مطابقت داشته و رانندگان خودروهای غیرمجاز جهت عبور و مرور در آن باید روزانه ۱۲.۵ پوند حق اشتراک بپردازند.
در این گزارش به چند سوال در رابطه با موضوع دستکاری هوا و بارور کردن ابرها و همچنین سرقت ابرها توسط کشورهای همسایه پاسخ داده و بررسی شده که سرقت ابرها به لحاظ علمی چقدر ممکن است.
اخراج پناهجویان افغان از پاکستان تلفات هنگفتی را بر صنعت بازیافت و پلاستیک پاکستان وارد میکند. این صنعت به شدت به کارگران افغان متکی است.
اصول ابتدایی جراحی، در سزارین ایران رعایت نشد؛
انتشار فیلم سزارین «ایران» یوزپلنگ آسیایی در اسارت، بار دیگر اخبار و حواشی درباره این عمل جراحی را داغ کرد و باعث انتقاد به عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست در اجرای پروژه تکثیر در اسارت شد.
مازوت تولیدی ایران هفت برابر میزان استاندارد جهانی گوگرد دارد و این در حالی است که تمامی کشورهای جهان مصرف مازوت را به کلی کنار گذاشتهاند.
مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه با فرا رسیدن زمستان امید نیامد، گفت: برای تعیین تکلیف وضعیت رویا، جفت ماده امید تک درنای سیبری، کمیته تخصصی تصمیمگیری میکند.
شرکت مدیریت منابع آب ایران اعلام کرد شرایط بارشها در پاییز ۱۴۰۲ به نسبت سال قبل شش درصد کاهش داشته که کاملا خلاف پیشبینی سازمان هواشناسی مبنیبر پاییزی پربارش است.