کد خبر: ۱۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۴
در جلسه ای با تور گردان ها مطرح شد

برنامه اقدام فوری گردشگری ایران چیست؟

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد که محور برنامه اقدام فوری گردشگری ایران، «تبلیغات مثبت» است.

src="/files/fa/news/dir="RTL" style="margin-bottom:9.0pt;text-align:justify; line-height:19.2pt;background:white;direction:rtl;unicode-bidi:embed">برنامه اقدام فوری گردشگری ایران با هدف خنثی سازی تبلیغات منفی و ترمیم چهره کشور از روز شنبه اجرا می‌شود، برنامه ای که طبق گفته وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بودجه ویژه ای ندارد اما قرار است دستگاه های دیگر برای به نتیجه رساندن آن همکاری داشته باشند.

علی اصغر مونسان به دنبال وضعیت بحرانی که در گردشگری پس از وقایع اخیر ایران و منطقه ایجاد شده است، روز سه شنبه (اول بهمن ماه) جلسه ای با جمعی از تورگردان ها داشت که در آن گفت: سران قوا، شورای امنیت ملی، وزرای امور خارجه و اقصاد در جریان وضع گردشگری کشور قرار گرفته‌اند و گزارش کاملی هم در اختیار رییس جمهور قرار داده شده و پیشنهادهایی هم به وزرای اقتصاد و خارجه فرستاده‌ و دولت هم تمهیداتی دارد و تلاش می‌کند اثر اخبار منفی را کنترل کند.

او در واکنش به درخواست هایی که برای حمایت مالی از گردشگری مطرح شد، خیلی صریح گفت که بودجه دولت زیر فشار است، بنابراین انتظار نداشته باشید بودجه ویژه‌ای به گردشگری اختصاص یابد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد که محور برنامه اقدام فوری گردشگری ایران، «تبلیغات مثبت» است اما به جزئیات دیگر آن اشاره ای نکرد.  پیش از این، مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری برنامه ای را با عنوان «اعتمادسازی تبلیغات گردشگری ایران» با هدف عبور از چالش های بوجود آمده است، منتشر کرده بود.

ولی تیموری ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ اما در توضیح جزئیات برنامه اقدام فوری گردشگری ایران به ایسنا گفت: رخداد تلخی اتفاق افتاده و تصویر مقصد گردشگری ایران مقداری دچار آسیب شده است. در این شرایط باید وارد فاز بازسازی تصویر و ترمیم آسیب‌ها شد. به همین منظور برنامه کوتاه مدتی با عنوان «اقدام فوری» تهیه شده است که در زمان کوتاهی باید اقداماتی را  در دو قالب مدیریتی و تخصصی انجام دهیم.

وی ادامه داد: در اقدامات مدیریتی یکسری هم‌افزایی‌ها و تکالیف دستگاه‌های دیگر تعیین شده است، مثلا وزارت امور خارجه باید فعال تر شود و با سفرای مقیم در ایران و خارج از کشور ارتباطاتی برقرار کند. همزمان چهره‌ها و شخصیت های موثر را به ایران دعوت کنیم تا جریان تبلیغی مثبتی را راه‌ اندازند.

معاون گردشگری یادآور شد: در حوزه گردشگری عرف است یک بخش از برنامه استراتژی را به مدیریت بحران اختصاص دهند که در آن، اقدامات فوری با توجه به مخاطب و بازارها تعیین می‌شود. ما هم در برنامه اقدام فوری سعی کردیم تجربیات بین‌المللی و اقداماتی که کشورهایی چون هند، اندونزی، مصر و ترکیه در شرایط بحران انجام داده اند را بومی کنیم و در کنار پیشنهادهای بخش خصوصی، فعالان و کارشناسان گردشگری قرار دهیم.

تیموری گفت: گاهی برنامه های اقدام فوری به بودجه کلان نیاز دارد، مثل آنچه دولت استرالیا پس از آتش سوزی انجام داد که البته با توجه به شرایط کشور، ما در حال حاضر امکان تخصیص بودجه ویژه نداریم، بنابراین بیشتر به سمت برنامه‌های مشارکتی حرکت می کنیم.

او اقدامات مدیریتی برنامه اقدام فوری را همان هماهنگی در دولت و هم‌افزایی با سایر وزارتخانه ها، نهادها و سازمان ها دانست و مثالی در این باره آورد که با سازمان صدا و سیما صحبت شده تا اخبار منفی را کم کند.

معاون گردشگری بخش دیگر اقدامات این برنامه را تخصصی دانست که برگزاری نشست‌های دو جانبه (B۲B)، دعوت از اینفلوئنسرهای موثر، برگزاری نمایشگاه های ویژه، اختصاصی و حتی یک روزه در برخی کشورها را از آن جمله اعلام کرد.

وی با بیان این که برنامه اقدام فوری گردشگری هم دولت را درگیری می‌کند و هم بخش تخصصی گردشگری را، افزود: این برنامه در قالب پلتفورم آماده شده و در ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات کشور که وزیر کشور مسؤولیت آن را به عهده دارد، تصویب شده است. قرار است این برنامه برای تصویب در هیات دولت نیز پیشنهاد شود که دراین صورت سایر دستگاه‌ها به انجام وظایف محول شده، مکلف می شوند.

تیموری ادامه داد: در کنار این اقدامات کارهایی مثل صدور بیانیه‌های مرتبط و پیام های توئیتری و رونمایی از پوستر نمایشگاه بین المللی گردشگری انجام خواهد شد. باید درنظر بگیریم فقط بُعد بین المللی گردشگری مطرح نیست باید به ابعاد داخلی آن نیز توجه نشان داد. حفظ گردشگری داخلی به گردشگری خارجی کمک می کند، گردشگران وقتی ببینند فضای گردشگری کشور از کرختی خارج شده حتما به آن توجه می کنند.  

منبع : ایسنا و خبر خودرو 

برچسب ها: گردشگری
آخرین اخبار
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر