نوبل ادبیات برنده خود را شناخت؛
آکادمی سوئد ساعتی پیش «یون فوسه»، نمایشنامه و نویسنده ۶۴ساله نروژی را به عنوان صد و شانزدهمین برنده نوبل ادبیات معرفی کرد.
صدایی که در تلاطم روزگار گم شد؛
فریدون فروغی را آدمی جدی میدانیم و تا حدودی حسی غمناک را در او و آثارش میابیم، بدون اینکه لازم باشد هیچگاه او را دیده باشیم.
آخرین حضور فردوس کاویانی مقابل دوربین؛
فردوس کاویانی بازیگر تئاتر و سینما که دیروز در ۸۲ سالگی بدرود حیات گفت.
فردوس کاویانی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در سن ۸۲ سالگی، از دنیا رفت.
همایون شجریان برای تولد پدرش عکس جدیدی را منتشر کرد.
؛ ۱۸ ماه جنون بی وقفه؛
ماسک در بیوگرافی جدید خود به قلم والتر ایزاکسون، رابطه عاشقانه کوتاه مدت خود با امبر هرد را «دردناک و جنونآمیز» توصیف کرده است.
کلاهی که مایکل جکسون، چهل سال پیش قبل از اولین اجرای تکنیک رقص مشهور خود موسوم به «مونواک» به کنار صحنه پرتاب کرد قرار است در یک حراجی در پاریس به فروش گذاشته شود.
روز بزرگداشت استاد شهریار؛
بیست و هفت شهریور ماه مصادف است با سالروز درگذشت استاد شهریار که روز شعر و ادب فارسی نامگذاری شده است.
مریم امیرجلالی در پاسخ به سوالی که در فضای مجازی از او پرسیده شده بود به مهران رجبی کنایه انداخت.
فیلم سینمایی گیتی همسر علیرضا به کارگردانی حمیدرضا هنری، از امشب (شنبه یازدهم شهریور) در شبکه نمایش خانگی اکران آنلاین میشود.