ورزشکار رشته ورزشی کشتی پهلوانی به ۳ سال محرومیت از فعالیتهای ورزشی محکوم شد.
دارنده ۲ مدال طلای جهان بهعنوان مدیر تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی ترکمنستان انتخاب شد و هدایت تیمهای ملی این کشور را به مربیان ایرانی سپرد.
مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد، ۸ ماه پس از شکست سنگین حسن یزدانی در فینال رقابتهای جهانی بلگراد برای نخستین بار درباره اتفاقات روز مسابقه که حواشی زیادی به دنبال داشت صحبت کرد.
حمید بنی تمیم برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی ثبت نام خود را کامل کرد.
یکی دیگر از فرزندان کشتیگیر جواد اسفنجانی در ژاپن که تنها ۱۷ سال دارد با قهرمانی در انتخابی تیم ملی قرار است نماینده وزن ۵۵ کیلوگرم ژاپن در رقابتهای قهرمانی نوجوانان جهان باشد.
تنها کشتیگیر تیم ملی آزاد ایران که در پنج وزن نخست به دیدار فینال راه یافته بود، در مبارزه نهایی برابر حریفی از مغولستان به پیروزی رسید و مدال طلای آسیا را بر گردن آویخت.
بعد از حذف علیرضا سرلک از دور مقدماتی، قیاسی، کاووسی و گلیج هم در نیمهنهایی شکست خوردند تا کشتی آزاد ایران در پنج وزن اول مسابقات قهرمانی آسیا تنها یک فینالیست داشته باشد.
ملیپوشان کشتی فرنگی کشورمان سال جدید را با قهرمانی در آسیا آغاز کردند.
شاگردان حسن رنگرز قهرمانی زودهنگام رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی آسیا را از آن خود کردند.
رییس سابق فدراسیون کشتی، به صحبتهای علیرضا دبیر مبنی بر قصدش برای معرفی رییس فدراسیون بدنسازی به عنوان نماینده ایران در انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی واکنش نشان داد.