سازمان بورس اعلام کرد: فیلمی در برخی کانالهای تلگرامی و رسانههای خارج از کشور با موضوع تجمع سهامداران در جلوی ساختمان بورس تهران منتشر شده است که این فیلم از اساس تکذیب میشود.
با وجود تخصیص خط اعتباری ۶۰همتی از سوی دولت و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه، روند خروج پول حقیقی از بورس ادامه دارد. فعالان بازار معتقدند که واکنش دیرهنگام دولت در حمایت، مانع از اثرگذاری این اقدام در کوتاهمدت شده است.
تنها یک روز پس از رشد بازار سرمایه، امروز ۱۷ تیرماه این بازار بیش از ۵۱ هزار واحد کاهش یافت و شاخص کل ضمن رسیدن به رقم دو میلیون و ۶۵۸ واحد کانال ۲.۷ میلیون را که دیروز تصاحب کرده بود، از دست داد.
در پنجمین روز از بازگشایی معاملات بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد تا این لحظه به ۱۲ هزار و ۴۷۱ میلیارد تومان رسیده، با این حال بازار همچنان با غلبه عرضه مواجه است.
بورس همچنان زنده و پرحجم معامله میشود، اما سایه بلاتکلیفی، نبود حمایتهای عملیاتی و بیاعتمادی عمومی، صفهای فروش را پابرجا نگه داشته است. حالا همه نگاهها به نهاد ناظر و سیاستگذار است؛ بازار بیش از وعده، به اقدام نیاز دارد.
«در کنار فضای بیاعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیشتر مطرح شده و بینتیجه باقی ماندهاند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگرانکنندهتر است، آن است که در بازهای بلندمدت، سهامدار و سرمایهگذار از حق تصمیمگیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
محمدرضا پورابراهیمی:
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با انتقاد از عملکرد سازمان بورس و بانک مرکزی نسبت به نوسانات اخیر بازار سرمایه، تأکید کرد: بازار سرمایه ایران برخلاف بازارهای جهانی به راحتی قابل مدیریت است.
امروز ۸ تیرماه بازار سرمایه، شاخص کل بورس با کاهش ۷۷ هزار و ۸۹۱ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۴۴ هزار واحدی ایستاد.
بازار سهام در شوک
بورس تهران پس از تعطیلی چندروزه بهدلیل درگیری نظامی میان ایران و اسرائیل، امروز شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ در حالی بازگشایی شد که شاخصها با ریزش مواجه شدند.
بنا به تصمیم شورای عالی بورس بورس سه روز تعطیل شد.