کد خبر: ۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰

تلاش کریمی قدوسی برای ممانعت از قرائت بیانیه فاطمه حسینی در مجلس

در جریان نشست علنی امروز مجلس، یکی از نمایندگان مردم تهران که قرار بود درباره گزارش وزیر ارتباطات و فناوری صحبت کند، از این فرصت برای قرائت بیانیه‌ای در دفاع از خود و خانواده‌اش در جریان فیش‌های حقوقی استفاده کرد.

src="/files/fa/news/ght: bold;">سايت تدابير، سیده فاطمه حسینی در جریان نشست علنی امروز مجلس به بهانه صحبت درخصوص گزارش وزیر ارتباطات و فناوری، به قرائت متن بیانیه‌ای پرداخت که ساعاتی پیش در اعتراض به اخبار منتشر شده درباره او و خانواده‌اش درمورد موضوع فیش‌های حقوقی نجومی پرداخت که این مسئله با اعتراض برخی از نمایندگان روبرو شد.


بر این اساس، هنگامی که این نماینده تهران با استفاده از نوبت فاطمه ذوالقدر دیگر نماینده مردم تهران، پشت تریبون قرار گرفت تا در رابطه با گزارش محمود واعظی صحبت کند، به قرائت متن بیانیه خود پرداخت که این مسئله با تذکر چندین‌باره علی مطهری که برای ساعاتی ریاست جلسه علنی امروز را برعهده داشت مواجه شد و این درحالی بود که حسینی علی‌رغم این تذکرها، همچنان به قرائت بیانیه خود ادامه داد.

جواد کریمی‌قدوسی، نماینده مردم مشهد نیز با حضور در جایگاه هیات‌رئیسه از مطهری درخواست کرد مانع از قرائت این بیانیه شود.

این عضو جبهه پایداری که از قرائت بیانیه حسینی عصبانی بود، پس از آن‌که این نماینده مجلس برای چندمین‌بار نسبت به تذکرهای مطهری بی‌توجهی کرد، با صدای بلند فریاد زد که "این حرف‌ها را باید در نطق بگویید!"

به گزارش ایلنا، فاطمه حسینی صبح امروز با انتشار بیانیه‌ای، اخباری که در روزهای اخیر علیه او و خانواده‌اش منتشر شده را غیر واقعی و سراسر کذب خواند و تاکید کرد رسانه‌ها در انتشار اخبار رعایت اخلاق را در دستور کار قرار دهند.

عصر ايران به نقل از ايلنا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر