کد خبر: ۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴

سخنگوی وزارت کشور: ماجرای فیش های حقوقی جنگ روانی است

قائم مقام وزیر کشور با تأکید بر اینکه ماجرای فیش های حقوقی جنگ روانی است، ریشه پرداخت های نامتعارف را در قوانین و مقررات دانست و گفت: من معتقدم که نباید این مسائل را سیاسی و جناحی کرد. باید منصفانه و در یک فضای کاملا آرام و منطقی به این قضیه پرداخت و آن را آسیب شناسی کرد.
سايت تدابير به نقل از عصر ايران، حسین علی امیری در مورد نحوه مطرح شدن ماجرای فیش های حقوقی با بیان اینکه مسأله مهم در این قضیه عدالت است، اظهار داشت: من با این شکلی که جنجال شود و فضای روانی نامناسب ایجاد شود موافق نیستم. معتقدم که این بحث فیش های حقوقی چیزی نبوده که در دولت فعلی ایجاد شود. بخش قابل توجهی از آن ریشه در قوانین و مقررات دارد.

سخنگوی وزارت کشور تصریح کرد: سال های سال است که عده ای با همین قوانین و مقررات حقوق را دریافت کردند. اشکالی که داریم در نظام پرداخت است. متأسفانه نظام پرداخت در کشور ما یکسان نیست. قانون خدمات کشوری آمد که نظام پرداخت را یکسان کند؛ اما در عمل این توفیق حاصل نشد.

وی افزود: البته جدای از قوانین و مقررات مشکل دیگر بر سر راه این موضوع این است که بخشی از پرداخت های کشور ما مثل مؤسسات مالی و بانکی بر اساس قانون تجارت پرداخت صورت می گیرد. قانون تجارت نیز مشکلات فروانی دارد و ساز و کار پرداخت ها در این قانون با سایر موارد متفاوت است. به همین دلایل من معتقدم که متأسفانه مطرح شدن فیش های حقوقی جنگ روانی است و این نه سزاوار و نه مطابق عدالت و انصاف است.

امیری همچنین در مورد راه صحیح مقابله با پرداخت های نامتعارف با تأکید بر ضرورت آسیب شناسی این موضوع گفت: مطرح شدن این موضوع باعث شد که مسئولین امر از جمله مجلس شورای اسلامی، دولت، شخص رئیس جمهور و به ویژه در رأس مقام معظم رهبری موضوع پرداخت های نامتعارف، مقررات متفاوت و یکسان نبودن پرداخت ها را در دستور کار قرار دهند و یک آسیب شناسی در این مورد اتفاق بیافتد. اما معتقدم که نباید این مسائل را سیاسی و جناحی کرد، بلکه باید منصفانه و در یک فضای کاملا آرام و منطقی به این قضیه پرداخت.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر