کد خبر: ۹۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۰

صفدر حسینی رقم دقیق حقوقش را گفت

در جریان رسانه ای شدن فیش های حقوقی مدیران ارشد، ماجرای حقوق ۵۰ میلیونی رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز به یکی از بحث های رسانه ای و البته شبکه های اجتماعی تبدیل شد. این در حالی است که صفدر حسینی ضمن واکنش نسبت به شایعات اخیر از مجموع حقوق ۱۸ میلیون تومانی خود در هر ماه سخن گفته است.
src="/files/fa/news/ght: bold;">سایت تدابیر، مشروح توضیحات رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی که نسخه‌ای از آن در اختیار ایسنا قرار گرفته به این شرح است:
 
"چنانکه هم میهنان عزیز استحضار دارند؛ طرح مسئله‌ی حقوق‌ مدیران برخی بانک‌ها و موسسات عمومی غیردولتی در مطبوعات، شبکه‌های اجتماعی مجازی و رسانه‌های دیگر موجب بروز ابهام‌ها و پرسش‌های مختلفی در عرصه افکار عمومی شده است. صندوق توسعه ملی هم از آسیب‌های ناشی از این حساسیت که بعضا با انگیزه‌ها و اغراض سیاسی نیز درهم آمیخته، مصون نمانده است.
 
اینجانب با استقبال از حساسیت‌های منطقی و به دور از جوسازی‌ها و قضاوت‌های عجولانه براین باور هستم که باید از فرصت پیش آمده برای اصلاح نظام مالی و اداری کشور به درستی بهره‌برداری شود.
در این فرآیند، علی رغم آنکه در روزهای اخیر گزارش اداری و رسمی امور به اطلاع مسئولان و نهادهای ذیربط رسیده است، رئوس گزارش از اقدامات انجام شده را برای آگاهی افکار عمومی نیز منتشر می‌نمایم:
 
۱. اینجانب تنها سه روز پس از حضور در صندوق توسعه ملی، طی نامه مورخ  ۱۷ مهرماه ۱۳۹۲ و سه مرحله پیگیری متعاقب آن از مراجع ذیصلاح، همترازی هیات عامل با دستگاه‌های دولتی را درخواست نموده‌ام که اخیراً در جلسه  ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ هیات وزیران و به شماره ۳۹۰۷۳/ت ۵۳۱۳۳ هـ به تصویب رسیده است.
 
۲. اینجانب با پیش قدمی در اصلاح فرآیندهای مالی و اداری و نیز از ابتدای سال جاری با استفاده از حضور هیات حسابرسی دیوان محاسبات کشور، طرح طبقه‌بندی مشاغل صندوق را در سال ۱۳۹۴ اصلاح نموده و کلیه مابه التفاوت‌های آن با عملکرد سال ۱۳۹۴ از سوی اینجانب و به دور از جنجال‌های رسانه‌ای، به صورت کاملا داوطلبانه به صندوق پرداخت شده است. به طوری که کل دریافتی خالص(مجموع حقوق، اضافه کار، کارانه، مزایا، پاداش، عیدی و ...) اینجانب، طی ماه‌های سال ۱۳۹۴، برخلاف ارقام غیررسمی منتشر شده در برخی رسانه‌ها، ۱۸.۵ میلیون تومان می‌باشد.
 
۳. از آنجاکه به نظر می‌رسد، تمرکز برخوردها در این موضوع بر اینجانب عمدتا با انگیزه‌های سیاسی و هدف اعمال فشار بر دولت محترم است، بنابراین اینجانب مصلحت نظام و دولت را بالاتر از هر امر دیگر دانسته و خود را متعهد به هر تصمیمی می‌دانم که ریاست محترم جمهوری و دولت محترم اتخاذ نمایند. "


عصر ایران به نقل از ایسنا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر