کد خبر: ۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۷

وزارت کشور: تغییر استانداران پایان یافت

سخنگوی وزارت کشور گفت: روند تغییر استانداران تمام شد اما جابجایی فرمانداران ادامه خواهد داشت.

src="/files/fa/news/ght: bold;">سایت تدابیر، حسینعلی امیری درباره تغییر استاندار خراسان شمالی و جنوبی، اظهار کرد: این تغییرات یک امر معمول و متعارف بوده و عجیب و غریب نیست.


وی در ادامه افزود: گاهی تغییر لازم است تا نیروی تازه نفس‌تری به عرصه وارد شود. این تغییرات با رویکرد مدیریتی بوده و دلایل صرفاً‌ سیاسی ندارد.

قائم‌مقام وزیر کشور همچنین تصریح کرد: خدمتگزار استاندار سابق خراسان جنوبی  به عنوان قائم مقام سازمان مدیریت بحران خدمت خواهد کرد. زیرا تجربه خوبی در این زمینه ندارد. علی‌اکبر پرویزی استاندار سابق خراسان شمالی هم به خاطر اینکه اهل خراسان بوده و فرهنگ خراسان جنوبی را می‌شناسد و عملکرد خوبی هم در استانداری خراسان شمالی داشته، به خراسان جنوبی رفت و آقای صالحی هم که سابقه چند دوره سرپرستی استانداری و معاونت سیاسی را داشته و تجربه خوبی دارد به خراسان شمالی رفت. با این تغییرات، ‌روند تغییرات استانداران به پایان رسید.

امیری در پایان با اشاره به اینکه ارزیابی همه فرمانداران سراسر کشور هم به پایان رسیده است، گفت: این ارزیابی‌ها بر اساس نگاه مدیریتی است و تغییرات فرمانداران هم چند وقتی است که آغاز شده و جابجایی‌ها در حال انجام است.


عصر ایران به نقل از ایسنا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر