کد خبر: ۱۵۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲

دستورات روحانی جهت جلوگیری از ورود کرونای هندی

همه دستگاه‌ها موظف هستند با جدیت و قاطعیت مرزهای شرقی را کنترل کنند و باید مراقبت کنیم با وضعیت مشابه ورود ویروس انگلیسی به کشور مواجه نشویم
دستورات روحانی برای جلوگیری از ورود کرونای هندی رئیس جمهور گفت: همه دستگاه‌ها موظف هستند با جدیت و قاطعیت مرزهای شرقی را کنترل کنند و باید مراقبت کنیم با وضعیت مشابه ورود ویروس انگلیسی به کشور مواجه نشویم و در این زمینه هیچ اهمال و سستی‌ از هیچ دستگاهی پذیرفته نیست.
دستور روحانی برای جلوگیری از ورود کرونای هندی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا روز پنچ شنبه در حضور رئیس جمهور برگزار و در این جلسه کمیته امنیتی – اجتماعی با توجه به مباحثی که در ستاد ملی در خصوص کنترل و مدیریت ویروس جهش یافته کرونای هندی به ایران و با توجه به مرز گسترده شرقی با افغانستان و پاکستان و رفت و آمد به کشور هند، گزارشی از اقدامات انجام شده برای کنترل این مرزها با هماهنگی نیروی انتظامی، ستاد کل نیروهای مسلح و همکاری ستادهای استان‌های شرق کشور و همچنین مدیریت و کنترل رفت و آمد به کشورهای پاکستان و افغانستان ارایه کرد.

رئیس جمهور با اشاره به مباحثی که در ستاد ملی مقابله با کرونا در ابتدای هفته گذشته در این رابطه مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود، گفت: همه دستگاه‌ها موظف هستند با جدیت و قاطعیت مرزهای شرقی را کنترل کنند و باید مراقبت کنیم با وضعیت مشابه ورود ویروس انگلیسی به کشور مواجه نشویم و در این زمینه هیچ اهمال و سستی‌ از هیچ دستگاهی پذیرفته نیست.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی تاکید کرد: همه دستگاه‌های ذیربط با توجه به مسئولیتی که در ستاد کل نیروهای مسلح برایشان مشخص شده اعم از نیروی انتظامی، استانداری‌ها و ستادهای استانی مقابله با کرونا، موظفند در یک حرکت هماهنگ و منسجم و طبق برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده نسبت به انجام وظایف اقدام و اطلاع رسانی لازم به مردم را انجام دهند.

در این جلسه همچنین کمیته بهداشت و درمان گزارشی از وضعیت کشور در خصوص میزان شیوع و ابتلا در موج چهارم بیماری و اینکه در برخی از شهرهای قرمز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم وضعیت قرمز به نارنجی تبدیل شده است، ارائه و یادآور شد با توجه به افزایش نسبی رعایت پروتکل‌ها شدت بیماری تا اندازه‌ای کاسته شده است اما به مرحله آرامش نرسیده و این نیازمند تداوم رعایت کامل و دقیق پروتکل‌ها است.

به پیشنهاد کمیته بهداشت و درمان با توجه به اینکه هنوز به مرحله‌ قابل اطمینانی در مورد کنترل موج چهارم نرسیده‌ایم، محدودیت‌های مربوط به شهرهای قرمز و نارنجی یک هفته دیگر تمدید شد.

در عین حال کمیته بهداشت و درمان همچنین گزارشی از میزان رعایت پروتکل‌ها و نحوه نظارت بر آنها و اعمال قانون در کسب و کارها، محیط‌های عمومی و ادارات و محافل مذهبی در شهرهای مختلف، ارایه کرد که رئیس جمهور با اشاره به وضعیت شیوع بیماری در سراسر کشور، اظهار داشت: با توجه به جهش‌های متعددی که از این ویروس شاهد هستیم (کرونای هندی و آفریفایی )به نظر می‌رسد این بیماری به زودی رو به پایان نیست و تنها راه مطمئن برای قطع زنجیره و کاهش ابتلا رعایت کامل پروتکل های بهداشتی است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: برغم تلاش‌هایی هم که در زمینه واکسن در سراسر جهان در حال انجام است، با توجه به تردیدهایی که متخصصین نسبت به اثربخشی کامل واکسن‌ها در جهش‌های بعدی مطرح می‌کنند نمی‌توان نسبت به واکسیناسیون نیز زیاد اطمینان داشت لذا کماکان تنها راه‌حل مؤثر برای مقابله با این بیماری در تمام دنیا رعایت پروتکل‌ها و پرهیز از تجمعات غیرضروری است.

در جلسه امروز کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین گزارش عملیات واکسیناسیون و تهیه واکسن از کشورهای خارجی و بخصوص تولید واکسن در داخل از جمله واکسن مشترک ایران و کوبا ارائه شد که رئیس جمهور از دستگاه‌های مرتبط که این کار را انجام می‌دهند و همکاری‌های انجام شده در این زمینه قدردانی کرد.

رئیس جمهور با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در واردات واکسن خارجی، بار دیگر به وزارت بهداشت و درمان دستور داد در این خصوص با بخش خصوصی کمال همکاری را انجام دهند و امکانات لازم برای مشارکت بخش خصوصی در این زمینه را فراهم کنند.

رئیس جمهور همچنین پس از ارائه گزارش کمیته امنیتی – اجتماعی در خصوص برگزاری مراسم و آیین شب‌های قدر با رعایت پروتکل‌ها، تأکید کرد: با توجه به تجربه‌ای که سال گذشته نسبت به این شب‌ها و مناسک مقدس شب‌های قدر داشتیم، امیدوار هستیم بتوانیم با رعایت کامل همه پروتکل‌ها از این شب‌های گرامی بهترین بهره‌ها را ببریم.

سرویس اجتماعی



آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر