کد خبر: ۱۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۴
فرماندار دامغان:

صدور مجوز واحدهای صنعتی در دامغان ۵۰ درصد رشد داشت

دامغان- فرماندار دامغان از رشد ۵۰ درصدی صدور مجوز واحدهای صنعتی در این شهرستان خبر داد و گفت: در سال گذشته ۱۳۶ فقره مجوز برای واحدهای صنعتی شهرستان صادر شده است.

src="/files/fa/news/رماندار دامغان از رشد ۵۰ درصدی صدور مجوز واحدهای صنعتی در این شهرستان خبر داد و گفت: در سال گذشته ۱۳۶ فقره مجوز برای واحدهای صنعتی شهرستان صادر شده است.

مهدی بندر آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در حاشیه بهره برداری از یک طرح صنعتی در دامغان، با بیان اینکه صدور مجوز واحدهای صنعتی در دامغان ۵۰ درصد رشد داشت، تاکید کرد: تعداد مجوزهای صادر شده واحدهای صنعتی در شهرستان طی سال گذشته ۱۳۶ فقره بوده است.

وی افزود: با وجود ۱۴۴ واحد معدنی دارای پروانه بهره برداری در شهرستان دامغان یک هزار و ۹۰۰ نفر اشتغال دارند که از این تعداد معادن ۲۵ نوع ماده معدنی استخراج می‌شود.

فرماندار دامغان، گفت: علیرغم تحریم‌های ظالمانه دشمنان که در سال گذشته بر ملت ایران وارد شد، میزان سرمایه گذاری سرمایه گذاران در واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان دامغان از رشد قابل قبولی برخوردار بود که زمینه جهش و رونق تولید را به وجود آورده است.

به گزارش مهر، همزمان با سالروز ولادت با سعادت امام عصر (عج) یک واحد تولید مواد مؤثر در صنعت داروسازی در شهرستان دامغان به بهره برداری رسید.


آخرین اخبار
اخبار داغ
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر