کد خبر: ۱۵۰۳
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۷

مدل پیشنهادی مطهری برای مذاکره مستقیم ایران با آمریکا

علی مطهری می گوید: امروز که آمریکا منافقانه اعلام آمادگی برای مذاکره درباره بازگشت به برجام کرده و ایران را در دنیا مخالف مذاکره و گفت و گو جلوه داده است، ما باید او را خلع سلاح کرده و آمادگی خود را برای مذاکره مستقیم اعلام کنیم

علی مطهری می گوید: امروز که آمریکا منافقانه اعلام آمادگی برای مذاکره درباره بازگشت به برجام کرده و ایران را در دنیا مخالف مذاکره و گفت و گو جلوه داده است، ما باید او را خلع سلاح کرده و آمادگی خود را برای مذاکره مستقیم اعلام کنیم.علی مطهری، نماینده ادوار مجلس که برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری کرده است، در یادداشتی که در کانال تلگرامی اش منتشر کرده، درباره مذاکره ایران و آمریکا نوشته است: ما در سیاست خارجی خود گاهی برحق بودن را با رسیدن به حقمان مخلوط می کنیم. روشن است که در موضوع بازگشت به برجام، ما برحقیم و ابتدا آمریکا باید با لغو تحریمها به برجام برگردد و ما نیز پس از راستی آزمایی به برجام بازگردیم. ما لزوماً بایدها بر هست ها منطبق نیست. آیا در عصر امروز که عصر نفاق است برحق بودن برای رسیدن به حق خود کافی است؟

امروز که آمریکا منافقانه اعلام آمادگی برای مذاکره درباره بازگشت به برجام کرده و ایران را در دنیا مخالف مذاکره و گفت و گو جلوه داده است. ما باید او را خلع سلاح کرده و آمادگی خود را برای مذاکره مستقیم و بدون واسطه اروپایی ها با آمریکا مثلا طی سه جلسه و حداکثر در طول سه هفته اعلام کنیم با همان شرط خودمان یعنی ابتدا لغو همه تحریم ها و سپس راستی آزمایی و آنگاه بازگشت دو طرف به برجام.حرکت گام به گام دو طرف نیز می تواند مطرح شود. مثلا آمریکا ابتدا تحریم نفتی و بانکی را بردارد و ما پس از راستی آزمایی مثلا غنی سازی 20 درصد را تعلیق کنیم و همین طور گام های بعدی. اگر این سه جلسه نتیجه نداد و به بن بست رسید، ضمن این که نفاق آمریکا را آشکار کرده و ایران را از اتهام ضدیت با گفت و گو بری ساخته ایم، با آمریکا و اروپا و به طور کلی دنیا اتمام حجت کرده و تیغ آمریکا را کند نموده ایم و افکار عمومی جهان را به نفع ایران تغییر داده ایم. خلاصه، این که ما برحق هستیم، کافی نیست برای این که به حقمان برسیم، باید تلاش کنیم و پرده نفاق را از چهره دشمن کنار بزنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر