کد خبر: ۱۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۳

رایزنی الکاظمی و پادشاه عربستان

نخست وزیر عراق در دیدار با پادشاه عربستان ضمن تاکید بر اهمیت توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط سیاسی، امنیتی و اقتصادی بر گسترش همکاری‌ها و تبادل نظر درباره مسایل مهم دو کشور در دو سطح منطقه‌ای و جهانی تاکید کرد.
نخست وزیر عراق در دیدار با پادشاه عربستان ضمن تاکید بر اهمیت توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط سیاسی، امنیتی و اقتصادی بر گسترش همکاری‌ها و تبادل نظر درباره مسایل مهم دو کشور در دو سطح منطقه‌ای و جهانی تاکید کرد.

به گزارش تابناک، به نقل از خبرگزاری شفق نیوز عراق، دفتر اطلاع‌رسانی مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: الکاظمی با سلمان بن عبد العزیز، پادشاه عربستان نشست مجازی برای بررسی مسایل مشترک دو کشور و توسعه روابط داشت.

طبق اعلام این دفتر، الکاظمی و بن عبد العزیز پس از نشست خود با انتشار بیانیه مشترکی ضمن تقدیر از سطحی که روابط و رایزنی‌های عراق-عربستان به آن رسیده، ‌بر نقش شورای هماهنگ‌سازی در تحقق منافع دو کشور و دو ملت و نیز اهمیت توسعه افق‌های همکاری‌های دوجانبه و تقویت آنها در زمینه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های سیاسی، امنیتی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری و به نتیجه رساندن تلاش‌های انجام شده و نتایج مثبت به دست آمده از سفرهای متقابل مسؤولان دو کشور در دوره گذشته تاکید کردند.

همچنین دو طرف درمورد توسعه همکاری‌ها و هماهنگی‌ها درباره مسایل منطقه، تبادل نظر درباره مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی مورد توجه دو کشور که در حمایت از امنیت و ثبات منطقه و تقویت آن نقش دارند، و نیز لزوم دوری از تنش‌ها و دلایل آنها و تلاش مشترک برای تقویت پایه‌های امنیت و ثبات توافق کردند.

الکاظمی در این نشست مجازی بر حمایت از طرح عربستان برای پایان دادن به بحران یمن تاکید کرد.

بن عبدالعزیز نیز از الکاظمی برای سفر به عربستان و دیدار با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و بررسی راه‌های تقویت روابط دو کشور و دو ملت و نیز تمامی موضوعات مهم مشترک دعوت کرد.

در مقابل الکاظمی ضمن تشکر از این دعوت آن را پذیرفت.


آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر