کد خبر: ۱۴۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۰

گزارش دومین برنامه کوهنوردی همکاران شرکت ناموران پژوهش و توسعه

به گزارش مخاطب24 دومین برنامه کوهنوردی پرسنل شرکت ناموران پژوهش و توسعه در روز پنجشنبه دوم بهمن 99 و در حالی که بدلیل بارش برف و باران در شب قبل ، تهران یکی از تمیز و پاک ترین هوا های سال را داشت برگزار شد.

به گزارش مخاطب24 دومین برنامه کوهنوردی پرسنل شرکت ناموران پژوهش و توسعه در روز پنجشنبه دوم بهمن 99 و در حالی که بدلیل بارش برف و باران در شب قبل ، تهران یکی از تمیز و پاک ترین هوا های سال را داشت برگزار شد.

کوهنوردی ناموران پژوهش

گفتنی است این برنامه  کوهنوردی با حضور مهندسین مازیار صالحی، حامد کریمی ، البرز حسین پور، علی زندی، محمد فرهنگیان، مهران حسینی، امیر حسین حاج اکبری و مهرداد صداقت از ساعت 6:30 شروع و در ساعت 9:30 پایان پذیرفت.

اعضای این تیم درمصاحبه با مخاطب24 هدف خود را از انجام منظم و پیوسته این برنامه "افزایش جریان انرژی مثبت هنگام مواجه با سختی ها و افزایش توان جسمی و روحی خود" بیان نمودند.

جهت تماشای مسیر حرکت این برنامه ایــنـجـــا کلیک کنید

فواید ورزش کوهنوردی برای بدن انسان

در زمان کوهنوردی کالری مورد نیاز بدن به سه برابر افزایش پیدا می کند، بنابراین چربی سوزی زیادی در بدن انجام می گیرد که برای تامین این کالری به اجبار چربی های ذخیره را سوزانده و مصرف می کند همچنین چربی های اضافه زیر پوست در اثر تعریق پوست بدن نیز دفع می شوند.

در زمان کوهنوردی خون موجود در عضلات بدن به بیست برابر می رسد که این پر خون شدن باعث می شود غذای بیشتری به عضلات رسیده و عضلات قوی تر شوند. کوهنوردی همچنین برای رفع افسردگی، استرس، دیابت، فشار خون بالا و .. موثر بوده برای کودکان و زنان نیز فواید زیادی دارد.

جهت اطلاعات بیشتر مقاله زیر را بخوانید:

کوهنوردی و تاثیرات مفید آن

.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟  پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 
برای وحید هاشمیان، این دیدار حکم مرگ و زندگی را دارد. سرمربی‌ای که با وجود حمایت ابتدایی باشگاه، حالا در آستانه‌ی پایان مهلت دو هفته‌ای خود از سوی مدیریت قرار گرفته است.
جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟  جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟ 
استادیوم سرخ آلیانز آرنا بار دیگر میزبان دیداری است که بوی تاریخ و رقابت از آن بلند می‌شود. بایرن مونیخ، تیمی که با وینسنت کمپانی به اوج بازگشته، این‌بار در خانه به مصاف زنبورهای خطرناک دورتموند می‌رود
پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان
در چارچوب دیدارهای هفته‌ی هفتم لیگ برتر خلیج فارس، تیم فوتبال استقلال تهران عصر جمعه از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه شهدای قدس به مصاف مس رفسنجان خواهد رفت.
صفحه خبر بالای تصاویر