کد خبر: ۱۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
تصمیم نهایی فکری

زوج قایدی – مطهری در دربی

به نظر می رسد محمود فکری در دربی پیش رو دوباره زوج مهدی قایدی – امیر ارسلان مطهری را به میدان خواهد فرستاد.

به گزارش "ورزش سه"، اگر چه شیخ دیاباته در حال نزدیک شدن به شرایط آرمانی خود است و هفته گذشته بعد از ورود به میدان با پاسی که داد موجب گل زنی مهدی قایدی شد اما محمود فکری فعلا برنامه ای برای ایجاد تغییر در ترکیب تیمش ندارد و نمی خواهد به ترکیب اصلی تیم برنده دست بزند. از سویی حضور شیخ دیاباته روی نیمکت برای استقلال بدون ثمر نیست چرا که می تواند به عنوان یک بازیکن تاثیر گذار وارد میدان شود و شرایط بازی را تغییر دهد؛ همان طور که در بازی با آلومینیوم اراک بعد از ورود به میدان با پاس گلی که به مهدی قایدی داد پیروزی استقلال را تکمیل کرد.

 

محمود فکری نه تنها از فیکس بازی ندادن به شیخ دیاباته ناراحت نیست بلکه خرسند است که یک بازیکن خوب و تاثیر گذار روی نیمکت دارد که بعد از ورود به میدان می تواند شرایط بازی را تغییر دهد. از سویی با تعدد بازی هایی که استقلال پیش رو دارد از جمله جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا نوبت به شیخ دیاباته هم برای حضور در ترکیب ثابت استقلال خواهد رسید.

 

خیلی ها می گویند زوج شیخ دیاباته – مهدی قایدی برای دربی بهتر است در حالی که امیر ارسلان مطهری در بازی با آلومینیوم اراک برای استقلال گل زد و فصل گذشته هم در روزهایی که شیخ دیاباته مصدوم بود به خوبی برای تیم آبی گلزنی می کرد.

برچسب ها: قایدی مطهری دربی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود! منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود!
منچسترسیتی با درخشش فودن و هالند دورتموند را ۴-۱ شکست داد و نشان داد هنوز قدرت برتر اروپاست. بررسی کامل جزئیات بازی و نمایش تاکتیکی شاگردان گواردیولا.
صابر رفت صابر رفت
خبر تلخ در صبح پائیزی تمام ایران را شوکه کرد و صابر کاظمی برای همیشه پر کشید.
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
صفحه خبر بالای تصاویر