کد خبر: ۱۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
جین بوتز سه ماه خانه نشین شد

آغاز امپراطوری بیرانوند در ژوپیر لیگ

با مصدومیت جین بوتز از ناحیه مچ پا، علیرضا بیرانوند فرصت این را دارد تا در قامت گلر شماره یک آنتورپ ظاهر شود.

به گزارش ورزش سه، پس از این که ایوان لکو از مسند هدایت آنتورپ کنار گذاشته بود و فرانکی ورکاترن بلژیکی هدایت این تیم را برعهده گرفت، حالا مهم ترین اتفاق در حوزه این باشگاه قرمزپوش، مصدومیت دروازه بان فرانسوی این تیم است.

 آن‌طور که جین بوتز در اینستاگرامش و رسانه های بلژیکی در خروجی خود نوشته‌اند، آسیب دیدگی این بازیکن از ناحیه مچ پاست. هنوز کادر پزشکی آنتورپ مشخص نکرده که وی چند بازی را از دست می‌دهد اما NeiusBlad پیش بینی می‌کند که این مصدومیت حدود دو تا سه ماه این دروازه‌بان خوش استایل را خانه نشین کند

بیرانوند

جین بوتز زمانی به آنتورپ پیوست که علیرضا بیرانوند به خاطر مشکلات ناشی از ویروس کرونا در ایران مانده بود و نمی‌توانست به بلژیک برود. بنابراین مدیران باشگاه رویال آنتورپ تصمیم گرفتند که او را جذب کنند تا مشکلی در ابتدای ژوپیر لیگ نداشته باشند. حضور بیرانوند یک روز مانده به آغاز فصل جدید هم سبب نشد تا وی گلر شماره یک شود و دروازه بان تیم ملی ایران از روی سکو و سپس نیمکت کار را دنبال کرد.

بیرانوند در یک بازی لیگ برتری و یک دیدار لیگ اروپا مقابل تاتنهام فرصت بازی پیدا کرد و باوجود سیوهای پرتعداد و نمایش قابل قبول، رضایت ایوان لکو را جلب نکرد. به طوری که سرمربی این تیم به انتقاد از بیرانوند پرداخت تا اوضاع برای او پیچیده شود.

 بیرانوند

اما حالا خانه نشینی سه ماهه دروازه بان اهل فرانسه احتمالا بیرانوند را به قفس توری آنتورپ می‌فرستد و به قول رسانه های بلژیکی، سبب می‌شود تا «امپراطوری بیرانوند آغاز شود.»

در فهرست این تیم البته نام داور ماتیاس دروازه بان ۲۱ ساله اهل کرواسی هم دیده می‌شود اما بعید است که فرانکی ورکاترن بیرانوند ۲۸ ساله باتجربه حضور در جام جهانی را کنار بگذارد و به این کار جوان میدان بدهد.

 رویال آنتورپ در هفته های آتی با میشلن، لومل، خنت و سرکل بروژ بازی دارد و طرفداران ایرانی بی تاب تماشای نمایش بیرانوند هستند؛ نمایشی که باید امیدوار بود به کلین شیت های متوالی ختم شوند.



آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر