کد خبر: ۱۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
جین بوتز سه ماه خانه نشین شد

آغاز امپراطوری بیرانوند در ژوپیر لیگ

با مصدومیت جین بوتز از ناحیه مچ پا، علیرضا بیرانوند فرصت این را دارد تا در قامت گلر شماره یک آنتورپ ظاهر شود.

به گزارش ورزش سه، پس از این که ایوان لکو از مسند هدایت آنتورپ کنار گذاشته بود و فرانکی ورکاترن بلژیکی هدایت این تیم را برعهده گرفت، حالا مهم ترین اتفاق در حوزه این باشگاه قرمزپوش، مصدومیت دروازه بان فرانسوی این تیم است.

 آن‌طور که جین بوتز در اینستاگرامش و رسانه های بلژیکی در خروجی خود نوشته‌اند، آسیب دیدگی این بازیکن از ناحیه مچ پاست. هنوز کادر پزشکی آنتورپ مشخص نکرده که وی چند بازی را از دست می‌دهد اما NeiusBlad پیش بینی می‌کند که این مصدومیت حدود دو تا سه ماه این دروازه‌بان خوش استایل را خانه نشین کند

بیرانوند

جین بوتز زمانی به آنتورپ پیوست که علیرضا بیرانوند به خاطر مشکلات ناشی از ویروس کرونا در ایران مانده بود و نمی‌توانست به بلژیک برود. بنابراین مدیران باشگاه رویال آنتورپ تصمیم گرفتند که او را جذب کنند تا مشکلی در ابتدای ژوپیر لیگ نداشته باشند. حضور بیرانوند یک روز مانده به آغاز فصل جدید هم سبب نشد تا وی گلر شماره یک شود و دروازه بان تیم ملی ایران از روی سکو و سپس نیمکت کار را دنبال کرد.

بیرانوند در یک بازی لیگ برتری و یک دیدار لیگ اروپا مقابل تاتنهام فرصت بازی پیدا کرد و باوجود سیوهای پرتعداد و نمایش قابل قبول، رضایت ایوان لکو را جلب نکرد. به طوری که سرمربی این تیم به انتقاد از بیرانوند پرداخت تا اوضاع برای او پیچیده شود.

 بیرانوند

اما حالا خانه نشینی سه ماهه دروازه بان اهل فرانسه احتمالا بیرانوند را به قفس توری آنتورپ می‌فرستد و به قول رسانه های بلژیکی، سبب می‌شود تا «امپراطوری بیرانوند آغاز شود.»

در فهرست این تیم البته نام داور ماتیاس دروازه بان ۲۱ ساله اهل کرواسی هم دیده می‌شود اما بعید است که فرانکی ورکاترن بیرانوند ۲۸ ساله باتجربه حضور در جام جهانی را کنار بگذارد و به این کار جوان میدان بدهد.

 رویال آنتورپ در هفته های آتی با میشلن، لومل، خنت و سرکل بروژ بازی دارد و طرفداران ایرانی بی تاب تماشای نمایش بیرانوند هستند؛ نمایشی که باید امیدوار بود به کلین شیت های متوالی ختم شوند.



آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر