کد خبر: ۱۴۷۶
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۰

پیش بینی بورس در ماه آینده

بازار سرمایه با وجود حمایت های گاه و بیگاه دولت همچنان بر مدار نزول در حرکت است و اگرچه سرعت نزول آن کمی کاهش یافته اما وضعیت همچنان نامناسب می باشد

src="/files/fa/news/پیش بینی بورس در ماه آینده ، بازار سرمایه با وجود حمایت های گاه و بیگاه دولت همچنان بر مدار نزول در حرکت است و اگرچه سرعت نزول آن کمی کاهش یافته اما وضعیت همچنان نامناسب می باشد

بازار سرمایه با وجود حمایت های گاه و بیگاه دولت همچنان بر مدار نزول در حرکت است و اگرچه سرعت نزول آن کمی کاهش یافته اما وضعیت بازار همچنان از میل برای کاهش حکایت دارد؛ اتفاقی که یک کارشناس بازار سرمایه آن را تا مهرماه ادامه دار می داند.

بهزاد صمدی، در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه بازار سرمایه حدود چهار هفته است که در پروسه اصلاح قرار دارد، اظهار کرد: همچنان وضعیت شاخص خوب نیست. حمایت موقت دستوری مبنی بر جمع کردن صف فروش ها اتفاق می افتد اما حمایت دستوری در بازار نزولی محکوم به شکست است و یک جور فرصت خروج برای بازار ایجاد می کنند.

وی ادامه داد: سازمان بورس باید برنامه هایی که برای بازار می گیرد را بدون سر و صدا اجرا کند و از کل بازار حمایت کند نه فقط چند سهم. بازار همچنان در پروسه اصلاح است و فعلا علائمی مبنی بر بهبود اوضاع شاخص کل مشاهده نمی شود.

این کارشناس بازار سرمایه به این سوال که بازار چه زمانی به تعادل می رسد، پاسخ داد: احتمالا بازار در مهرماه به تعادل می رسد. زیرا در آن زمان فروش های تابستان تمام شده و اواخر مهرماه سود های محقق شده تابستان را شاهد هستیم که می تواند به بازار جهت بدهد.

صمدی با بیان اینکه درحال حاضر بازار سرمایه یا صف خرید است یا صف فروش، گفت: بازار باید از این پروسه صف خریدی و صف فروشی فاصله بگیرد. بازار باید به طرف سهمی برود که سودآور است و هرچه به پایان سال نزدیک می شویم به روند سودسازی خود ادامه دهد. بازار باید تحلیلی برخورد کند.

وی ادامه داد: درحال حاضر شاخص یک میلیون و ۶۰۷ هزار واحد کف است و اگر از این پایین تر رود باید برای اصلاح عمیق تر آماده شویم.  به نظر من تا زمانی که محدوده  یک میلیون و ۸۴۴ تا ۵۳۰ شکسته نشده بازار با ریسک مواجه است.

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه احتمالا سهام داران جدید در زیان هستند، اظهار کرد:  سهام داران جدید در زیان هستند و باید مدیریت سرمایه انجام دهند. احتمالا طی پنج ماه گذشته سهم هایی بودند که صرفا به دلیل ورود نقدینگی رشد کردند.سهام داران باید زمانی که بازار به تعادل رسید به جای این سهم ها، سهم های ارزنده خریداری کنند.

صمدی با تاکید بر اینکه بازار با حمایت دستوری به تعادل نمی رسد، عنوان کرد: فعلا هیچ علائیم تکنیکالی خوبی مبنی بر بازگشت پرقدرت برای جذب نقدینگی در بازار سرمایه وجود ندارد. درحالی که همه عوامل از جمله قیمت دلار برای رشد بازار فراهم است اما در این شرایط لازم است که روان شناسی بازار بهبود پیدا کند. سازمان هم باید دست از مسکن های دستوری بردارد و اجاز ه دهد بازار راه خود را برود.



آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر