کد خبر: ۱۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸

جزئیات راه‌اندازی پروازهای ترکیه از فردا

بر اساس آنچه سایت‌های فروش بلیت هواپیما اعلام کرده‌اند از فردا پروازهای تهران – استانبول البته توسط یکی از ایرلاین‌های خارجی راه‌اندازی می‌شود
جزئیات راه‌اندازی پروازهای ترکیه از فردا - بر اساس آنچه سایت‌های فروش بلیت هواپیما اعلام کرده‌اند از فردا پروازهای تهران – استانبول البته توسط یکی از ایرلاین‌های خارجی راه‌اندازی می‌شود و به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری مجوز پرواز استانبول و دیگر مقاصد ترکیه بسته به رفع محدودیت‌ها با این کشور و راه‌اندازی پرواز برای ایرلاین‌های داخلی به تدریج صادر می‌شود.

جزئیات راه‌اندازی پروازهای ترکیه از فردا

به گزارش تابناک ، بر اساس آنچه سایت‌های خرید و فروش بلیت اعلام کرده‌اند از فردا ششم تیرماه پروازهای تهران – استانبول آغاز می‌شود و به تدریج در هفته‌های آینده و مردادماه این پروازها بیشتر و بیشتر می‌شود.

رضا جعفرزاده – سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری – در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ی راه‌اندازی پروازهای ترکیه اینگونه توضیح داد که بعد از این‌که پروازها قطع و مرزها بسته شد، سفرهای هوایی تنها برای بازگرداندن مسافران ایرانی انجام می‌شد، اما به مرور کشورها محدودیت‌های خود را کاهش داده و پروازها نیز از سر گرفته می‌شود البته برخی از کشورها مانند ترکیه فعلا برای افراد خاص مانند شهروندان، دوتابعیتی‌ها و آنهایی که مجوز ورود به کشورشان را دارند، اجازه سفر می‌دهند و ما نیز به تدریج و به تناسب رفع محدودیت‌ها برای شرکت‌های داخلی پرواز به ترکیه را صادر می‌کنیم.

وی ادامه داد: از سوی ایرلاین‌های داخلی درخواست برای پرواز به ترکیه وجود دارد، اما مجوزی که صادر می‌شود باید با در نظر گرفتن همه شرایط باشد و اگر بلیت پروازی در سایت‌های اینترنتی فروخته می‌شود قطعا باید از سازمان هواپیمایی مجوز آن دریافت شده باشد در غیر این صورت مجاز نیستند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی چگونگی و احتمال قرنطینه مسافران ایرانی در ترکیه نیز اظهار کرد: در هر صورت ایران، ترکیه و همه کشورهای دنیا ضمن کاهش محدودیت‌ها و برقراری ارتباط‌شان با یکدیگر باید تابع سازمان جهانی بهداشت باشند و شرایط پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.


آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر