کد خبر: ۱۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸

جزئیات راه‌اندازی پروازهای ترکیه از فردا

بر اساس آنچه سایت‌های فروش بلیت هواپیما اعلام کرده‌اند از فردا پروازهای تهران – استانبول البته توسط یکی از ایرلاین‌های خارجی راه‌اندازی می‌شود
جزئیات راه‌اندازی پروازهای ترکیه از فردا - بر اساس آنچه سایت‌های فروش بلیت هواپیما اعلام کرده‌اند از فردا پروازهای تهران – استانبول البته توسط یکی از ایرلاین‌های خارجی راه‌اندازی می‌شود و به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری مجوز پرواز استانبول و دیگر مقاصد ترکیه بسته به رفع محدودیت‌ها با این کشور و راه‌اندازی پرواز برای ایرلاین‌های داخلی به تدریج صادر می‌شود.

جزئیات راه‌اندازی پروازهای ترکیه از فردا

به گزارش تابناک ، بر اساس آنچه سایت‌های خرید و فروش بلیت اعلام کرده‌اند از فردا ششم تیرماه پروازهای تهران – استانبول آغاز می‌شود و به تدریج در هفته‌های آینده و مردادماه این پروازها بیشتر و بیشتر می‌شود.

رضا جعفرزاده – سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری – در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ی راه‌اندازی پروازهای ترکیه اینگونه توضیح داد که بعد از این‌که پروازها قطع و مرزها بسته شد، سفرهای هوایی تنها برای بازگرداندن مسافران ایرانی انجام می‌شد، اما به مرور کشورها محدودیت‌های خود را کاهش داده و پروازها نیز از سر گرفته می‌شود البته برخی از کشورها مانند ترکیه فعلا برای افراد خاص مانند شهروندان، دوتابعیتی‌ها و آنهایی که مجوز ورود به کشورشان را دارند، اجازه سفر می‌دهند و ما نیز به تدریج و به تناسب رفع محدودیت‌ها برای شرکت‌های داخلی پرواز به ترکیه را صادر می‌کنیم.

وی ادامه داد: از سوی ایرلاین‌های داخلی درخواست برای پرواز به ترکیه وجود دارد، اما مجوزی که صادر می‌شود باید با در نظر گرفتن همه شرایط باشد و اگر بلیت پروازی در سایت‌های اینترنتی فروخته می‌شود قطعا باید از سازمان هواپیمایی مجوز آن دریافت شده باشد در غیر این صورت مجاز نیستند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی چگونگی و احتمال قرنطینه مسافران ایرانی در ترکیه نیز اظهار کرد: در هر صورت ایران، ترکیه و همه کشورهای دنیا ضمن کاهش محدودیت‌ها و برقراری ارتباط‌شان با یکدیگر باید تابع سازمان جهانی بهداشت باشند و شرایط پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.


آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قدیمی‌ترین نژاد سگ اهلی جهان در آستانه انقراض قدیمی‌ترین نژاد سگ اهلی جهان در آستانه انقراض
محققان سگ سورتمه گرینلند موسوم به «کیمیت» (Qimmit) را به عنوان قدیمی‌ترین نژاد سگ اهلی که به‌طور مداوم در کنار انسان‌ها زندگی و کار کرده، شناسایی کردند. مطالعه جدید زنگ خطری جدی را نیز درباره آینده این نژاد باستانی که جمعیت آن به شدت در‌حال کاهش است، به صدا درمی‌آورد.
تفاوت عجیب قطب جنوب و شمال
شاید برایتان جالب باشد که ۱۰ تفاوت اصلی میان قطب جنوب و قطب شمال را بدانید.
لحظه ثبت جهانی دره خرم آباد لحظه ثبت جهانی دره خرم آباد
تصاویری از اشک شوق کارشناسان، تیم باستان‌شناسان و کاوشگران میراث فرهنگی ایران منتشر شده که واکنش احساساتی آنها را هنگام اعلام تصویب و ثبت «محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد» در چهل و هفتمین اجلاس کمیته میراث جهانی سازمان یونسکو را نشان می‌دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر