کد خبر: ۱۴۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۵
شهروندان جدی بگیرند

رگبار باران در تهران از فردا

مدیرکل هواشناسی استان تهران به فعالیت سامانه بارشی از فردا اشاره کرد و گفت: این بارش‌ها مخاطراتی را در بر خواهد داشت و شهروندان هشدارها را جدی بگیرند.
رگبار باران در تهران از فردا . مدیرکل هواشناسی استان تهران به فعالیت سامانه بارشی از فردا اشاره کرد و گفت: این بارش‌ها مخاطراتی را در بر خواهد داشت و شهروندان هشدارها را جدی بگیرند.

به گزارش تابناک، مجتبی جلالی مدیرکل هواشناسی استان تهران در گفت‌وگو با فارس درباره وضعیت جوی استان در روزهای آینده اظهار کرد: رگبار باران از فردا تا آخر هفته ادامه دارد.

رگبار باران در تهران از فردا

وی ادامه داد: امروز آسمان تهران نیمه‌ابری با وزش باد و در بعدازظهر به‌ویژه نیمه شمالی گاهی رگبار پراکنده و وزش باد نسبتاً شدید و احتمال رعدوبرق و در روز چهارشنبه با افزایش تدریجی ابر در بعضی ساعات بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران افزود: از فردا شب و طی روز پنج‌شنبه با فعالیت سامانه بارشی در سطح استان بارش باران گاهی با رگبار و رعدوبرق همچنین کاهش نسبی دما و از روز جمعه بارش‌ها در مناطق شمالی به‌صورت پراکنده و افزایش نسبی دما انتظار می‌رود.

جلالی به مخاطرات بارش‌ها اشاره و عنوان کرد: شهروندان از توقف و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و صعود به ارتفاعات پرهیز داشته و سازه‌های موقت، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها و اقدامات پیشگیرانه برای حفاظت از محصولات کشاورزی مورد توجه قرار دهند.

وی درباره وضعیت دما خاطرنشان کرد: بیشینه دمای تهران برای امروز ۲۲ و کمینه ۱۲ درجه بوده و تا روز شنبه بیشینه به ۲۵ درجه و کمینه دما ۱۴ بالای صفر خواهد رسید.


آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم
عضو هیات‌مدیره استقلال اعلام کرد هیچ مهلت قانونی برای انتخاب مدیرعامل وجود ندارد و شایعه مهلت ۲۲ آبان را رد کرد؛ تمرکز فعلاً روی مسائل مالی است.
تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران
در دهه ۱۳۲۰، جاده شمیران (که بعدها خیابان کوروش کبیر و سپس خیابان شریعتی نام گرفت)، یک مسیر ارتباطی اصلی میان تهران و منطقه ییلاقی شمیران بود.
سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد
لیونل مسی فوق ستاره آرزانتینی که به همراه تیم ملی آرژانتین در اسانیا بسر میبرد، شب گذشته به طور مخفیانه وارد ورزشگاه نیوکمپ شده و تجدید خاطره کرد. او در صفحه خود در اینستاگرام تصاویری از حضور خود در ورزشگاه نیوکمپ را منتشر کرد.
صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶ صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶
باشگاه پرسپولیس بعد از گمانه زنی های فراوان در خصوص میزبان دربی، تصمیمش را گرفت؛ دربی ۱۰۶ پایتخت به اراک منتقل شد.اراک برای دومین بار میزبان سرخابی ها در دربی خواهد بود.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی بازیهای هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس می پردازیم
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر