کد خبر: ۱۴۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳

پروفسور حیدری پدر علم فنون مذاکره ایران درگذشت

پروفسور مسعود حیدری ، پدر علم مذاکره ایران امروز در ۸۴ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
پروفسور حیدری پدر علم فنون مذاکره ایران درگذشت ، پروفسور مسعود حیدری، پدر علم مذاکره ایران امروز در ۸۴ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش «تانباک» به نقل از فارس، پروفسور «مسعود حیدری» عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی و «پدر اصول، فنون و هنر مذاکره ایران» امروز در ۸۴ سالگی به دیار باقی شتافت.

ایشان در سال ۱۳۱۵ در شهر قزوین متولد شد. پس از گذراندن تحصیلات خود در دارالفنون تهران وارد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد و پس از گذراندن دوره لیسانس و تحصیلات تکمیلی به عنوان رتبه اول فارغ ­التحصیلان دکتری، جهت ادامه تحصیل به آمریکا اعزام شد تا دوره­ های کارشناسی ارشد علوم اداری و مدیریت بازرگانی و همچنین دکترای توسعه اقتصادی را در دانشگاه پیتسبورگ در ایالت پنسیلوانیا به پایان برساند. مسیر علمی ایشان به این دانشگاه ختم نشده و پس از اخذ دومین مدرک دکترای خود، برای گذراندن دوره قراردادهای بین الملل وارد دانشگاه لاهه شد.

پروفسور حیدری پدر علم فنون مذاکره ایران

پروفسور حیدری پس از بازگشت به وطن، به تدریس در دانشگاه های مختلف کشور پرداخته و با بیش از ۵۴ سال سابقه، به عنوان یکی از پرسابقه ترین اساتید علم مدیریت در کشور مطرح شدند. ایشان علاوه بر تدریس در دانشگاه، به عنوان مشاور و مذاکره‌کننده، در بیش از ۳۷۵ قرارداد بین المللی حضور داشت. کتاب اصول و فنون مذاکره، اثر پرمخاطب این استاد گرانقدر در زمینه مهارت‌های اصول و فنون مذاکره می باشد که توسط انتشارات سازمان مدیریت صنعتی منتشر شده است.

سوابق آکادمیک

عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی از دهه 60 شمسی تاکنون
عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران
از بنیان‌گذاران مؤسسه برنامه‌ریزی ایران وابسته به سازمان برنامه

سوابق اجرایی

مشاور ارشد و آنالیست ارشد وابسته در سازمان مدیریت صنعتی در امور انتقال تکنولوژی و همکاری‌های صنعتی و مذاکرات و قراردادهای بین‌المللی
مشاور ارشد سازمان مدیریت صنعتی
معاون ایرانی دبیر کل اتاق مشترک بازرگانی و صنعتی سازمان همکاری‌های منطقه‌ای توسعه اقتصادی
مدیر گروه تحقیق در اقتصاد بین‌المللی و گروه تحقیق در موانع توسعه اقتصادی ایران در مؤسسه تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران
ریاست شورای راهبری همایش بزرگان مذاکرات تجاری ایران

آثار

تأثیر اوضاع سیاسی جهان و سیاست دولت‌های بزرگ در جنبش مشروطیت ایران
تئوری‌های سیاسی انقلاب‌های آمریکا و فرانسه (اهمیت و نقش برنامه‌ریزی در مدیریت)
شناسایی در حقوق بین‌المللی عمومی
اصول و فنون مذاکره
بسته آموزشی اصول و فنون مذاکره با گرایش مذاکرات خارجی
اقتصاد عمومی و اقتصاد ایران
گزارش تحلیلی وام‌ها و سرمایه‌گذاری‌های ایران در خارج از کشور


آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
اسکلت ۴۵۰۰ ساله داستانی تازه از مصر را روایت می‌کند! اسکلت ۴۵۰۰ ساله داستانی تازه از مصر را روایت می‌کند!
آزمایش دی‌ان‌ای روی استخوان‌های مردی که ۴۵۰۰ سال پیش در دره رود نیل زندگی می‌کرد، نگاه تازه‌ای به چگونگی پیدایش تمدن مصر باستان ارائه کرده است.
کارشناسان تلویزیون سفارشی‌اند کارشناسان تلویزیون سفارشی‌اند
اگر تلویزیون به بسیاری از کارشناسان مستقل اعتماد کند، و حتی به تضارب اندیشه‌ها در برنامه‌ها اهمیت بدهد و نگران آن نباشد، قطعاً نتیجه بهتری خواهد گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر