کد خبر: ۱۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰
بازتاب

ایران در اولین رده‌بندی ۲۰۲۰ فیفا، دوم آسیا باقی ماند

در قاره آسیا ژاپن با ۱۵۰۲ امتیاز در رتبه نخست و رده بیست‌وهشتم جهان جای دارد. پس از ایران هم، کره‌جنوبی با ۱۴۶۱ امتیاز (رده ۴۰ جهان)، استرالیا با ۱۴۵۷ امتیاز (رده ۴۲ جهان) و قطر با ۱۳۹۶ امتیاز (رده ۵۵ جهان) به‌ترتیب رده‌های سوم تا پنجم را به خود اختصاص داده‌اند.

src="/files/fa/news/g" style="box-sizing: border-box; font-family: dana-regular, Tahoma, Arial; font-size: 13px; text-align: start; background-color: rgb(255, 255, 255);">

کد خبر:۹۵۹۴۷۴
تاریخ انتشار:۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶16 February 2020

تیم ملی فوتبال کشورمان در اولین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۰، همچنان در رده دوم آسیا و سی‌وسوم جهان جای خواهد داشت.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) پنجشنبه ۲۰ فوریه (اول اسفند) قرار است اولین رده‌بندی ماهیانه تیم‌های ملی جهان در سال ۲۰۲۰ را اعلام کند، سایت «football-rankings.info» طبق فرمول‌های موجود، جایگاه تیم‌های ملی جهان را پیش‌بینی کرد که بر این اساس تیم ملی کشورمان با ۱۴۸۸ امتیاز همچنان در رده سی‌وسوم جهان و دوم آسیا بوده و تغییری در جایگاهش به وجود نمی‌آید.

جایگاه پنج تیم برتر آسیایی نیز نسبت به آخرین رده‌بندی هیچگونه تغییری نخواهد کرد. در قاره آسیا ژاپن با ۱۵۰۲ امتیاز رتبه نخست را به خود اختصاص داده است و در رده بیست‌وهشتم جهان جای دارد. پس از ایران هم، کره‌جنوبی با ۱۴۶۱ امتیاز (رده ۴۰ جهان)، استرالیا با ۱۴۵۷ امتیاز (رده ۴۲ جهان) و قطر با ۱۳۹۶ امتیاز (رده ۵۵ جهان) به‌ترتیب رده‌های سوم تا پنجم را به خود اختصاص داده‌اند.

جایگاه ۱۰ تیم برتر جهان هم دستخوش تغییر نخواهد شد و تیم‌های بلژیک، فرانسه، برزیل، انگلیس، اروگوئه، کرواسی، پرتغال، اسپانیا، آرژانتین و کلمبیا به ترتیب در رده‌های اول تا دهم این رده‌بندی هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان
علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته ۱۱۰ کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مدال نقره رسید
روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد
تیم ملی فوتبال ایران در یکی از جدی‌ترین دیدارهای تدارکاتی خود در مسیر آماده‌سازی جام‌جهانی برابر تیم ملی روسیه در شرایطی نتیجه را واگذار کرد شاید به گواه آمار و ارقام کادر فنی تیم ملی اوضاع و احوال این تیم مساعد باشد، اما نتایج دیدارهای اخیر حکایتی متفاوت با ادعای آنها دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر